Cum va fi vremea de Crăciun 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 decembrie 2021, 16:29

Cum va fi vremea de Crăciun 2021? Este o întrebare la care toți vrem să știm răspunsul, indiferent dacă am ales să petrecem sărbătorile de iarnă la munte sau acasă, împreună cu întreaga familie.

Vremea de Crăciun 2021 va fi una atipică pentru această perioadă, cu maxime ce vor fi cuprinse între 8 și 13 grade, se arată în prognoza meteo estimată de ANM. Pe timp de noapte, valorile termice se vor situa între 1 – 6 grade.

Cum va fi vremea de Crăciun 2021

În Banat și Crișana, temperaturile vor crește substanțial, iar maximele vor ajunge în perioada 25 – 27 decembrie la 10 – 12 grade. Minimele se vor situa între 4 și 5 grade.

Vremea de Crăciun 2021 în Transilvania va fi una destul de caldă pentru această perioadă, cu maxime de 8 – 9 grade și minime ce nu vor coborî mai mult de 1 – 2 grade.

În Maramureș, maximele vor atinge o medie de 7 – 8 grade, iar minimele termice vor scădea până la o medie de 2 – 3 grade Celsius.

Crăciun cu temperaturi de până la 13 grade în Dobrogea

În Moldova, în preajma Crăciunului, ANM estimează că se vor înregistra temperaturii diurne în jurul a 8 grade. Valorile termice din timpul nopții se vor încadra între 1 și 3 grade.

În Dobrogea, valorile termice vor crește considerabil în intervalul 25 – 27 decembrie. Maximele se vor situa între 12 și 13 grade. Minimele se vor situa în jurul valorii de 6 grade.

Citește și: Horoscop pentru Crăciun 2021: cum influențează evenimentele astrologice sărbătorile

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un eveniment de Crăciun dedicat celor care au luptat împotriva pandemiei

Relaxarea restricțiilor de sărbători. Liber la petreceri de Crăciun și de Revelion

“Brad de Crăciun” anti-COVID-19, construit din 19.000 recipiente de vaccin în București

Prognoza meteo pentru Crăciun 2021 în Muntenia și Oltenia

Vremea de Crăciun în Muntenia va fi una destul de blândă pentru această perioadă, cu valori termice diurne ce ar putea ajunge până la 12 grade. Minimele se vor situa între 3 și 4 grade.

Valori termice ridicate vor fi și în Oltenia în prima și a doua zi de Crăciun, precum și de Sf. Ștefan. Maximele se vor încadra între 10 și 11 grade, iar minimele în jurul a trei grade.

Vremea de Crăciun la munte. Anunț ANM

ANM estimează că vremea de Crăciun la munte va fi de asemenea una destul de caldă pentru perioada aceasta. Se vor înregistra maxime de 3 – 4 grade și minime în jurul a 0 grade.

Sursă foto: Shutterstock


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter