Costi Mocanu și-a dat demisia din Pro Tv după 25 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 13 martie 2019, 11:15
Costi Mocanu și-a dat demisia din Pro TV după 25 de ani în care i-a fost fidel postului din Pache Protopopescu. Cariera sa a început ca reporter sportiv, comentator de meciuri, șef al departamentului Sport și, în ultimii ani ai lui Adrian Sârbu în CME, s-a consacrat ca șef al canalului Pro TV. 

Costi Mocanu, în vârstă de 49 de ani, lucra în postul de televiziune din Pache Protopopescu de pe vremea când acesta se numea Canal 31, iar pe 1 aprilie 2019, fără a fi vreo glumă, va fi ultima sa zi în Pro Tv: „Avem un acord de principiu să continuăm să colaborăm în felurite proiecte – comentariile sportive sunt incluse. Dar nu este literă de lege. Nu e obligatoriu. Doar dacă voința comună a părților se manifestă. „În mod clar, nu voi mai fi angajat al Pro TV, nu voi mai avea vreo poziție în grup”, – a declarat Costi Mocanu pentru Paginademedia.ro, conform Libertatea.

Costi Mocanu nu a hotărât încă ce direcție va urma în carieră, cu toate că a fost în discuții cu mai multe televiziuni, în ultimii ani: „Vorbesc cu oameni. Ceea ce pot spune este că, acum, cea mai înaintată discuție nu are legătură cu televiziunea. Dar nu am luat nicio decizie. Pot spune că între noi a fost un parteneriat foarte ok și ne propunem să îl continuăm, dacă e cazul, în aceiași termeni de amiciție. Chiar este genul de divorț în care ei rămân foarte buni prieteni”, – a mai spus Costi Mocanu pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter