Ţi-ai purta copilul ca accesoriu? Trend nou la vedete şi pe podium

De Erika Chivu, pe

Vedetele şi casele de modă lansează un nou trend, copilul purtat pe post de accesoriu. Miranda Kerr, Victoria Beckham şi, Chanel şi Smalto promovează această modă ciudată.
Se pare că Victoria Beckham a lansat p adevărată modă în lunile de după naşterea fetiţei ei, când apărea cu aceasta peste tot, inclusiv la shopping. În ţinute asortate cu ale mamei sale, micuţa Harper, era drăgălaşă foc şi atrăgea toate privirile – accesoriul statement perfect.
Se pare că designer-ului Karl Lagerfeld i-a plăcut ideea pentru că a adus trendul pe podiumul de modă. La săptămâna modei de la Paris, punctul culminant al prezentării Chanel toamă-iarnă 2012-2013 a fost apariţia micuţului Hudson, fiul de trei ani al unui model. Acesta a defilat de mână cu mama lui, purtând hăinuţă asortată cu a ei şi un clutch Chanel mov. Nu ştim ce a înţeles băieţelul din acest show, dar cu siguranţă ideea luI Karl Lagerfeld a fost una bună – toată lumea a vorbit despre apariţia copilului.
Un truc similar a folosit anul trecut şi casa de modă Smalto, tot la Paris, unde show-ul a fost închis de un băieţel, care nu a avut însă aceeaşi stăpânire de sine. El a izbucnit în lacrimi, semn că nu e tocmai uşor pentru un copil să apară în faţa atâtor oameni.
Ce părere ai despre moda copilului accesoriu? Ţi-ai folosi astfel propriul copil?
Victoria Beckham si Miranda Kerr
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter