Concert SCORPIONS la București: o categorie de bilete sold-out

De Diana Zagrean, pe

Mii de fani din țara noastră s-au grăbit să cumpere bilete la concertul celei mai populare trupe din Germania, astfel încât o categorie de bilete pentru show-ul pe care trupa Scorpions îl va susține la București pe 14 decembrie 2013 este sold-out, anunță organizatorii, Project Events!
Pentru concertul din 14 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central) biletele de la Normal Circle au devenit indisponibile, în acest moment rămânând în vânzare doar bilete la categoriile Golden Circle, VIP și Super VIP.

Legendele de la Scorpions revin luna aceasta la București și pregătesc pentru români un spectacol nou, grandios! Albumul „Sting În The Tail” a avut un succes extrem de mare, ce a dat naștere unei noi generații de fani. Dorind să cucerească cât mai mulți fani din această noua generație, celebrii artiști au reușit să se autodepășească, urmând să prezinte fanilor un show impresionant de sunet, lumini, grafică și efecte speciale, îmbinate cu elemente pirotehnice de mare efect.

Tot mai mulți fani se grăbesc să-și rezerve un bilet la concertul legedarilor artiști, cele mai căutate categorii fiind Normal Circle – devenită acum indisponibilă și Golden Circle – următoarea categorie care va fi sold out. Pe lângă acestea, fanii mai au la dispoziție bilete cu loc la tribunele VIP și Super VIP.

Preturile biletelor la concertul Scorpions sunt urmatoarele:

– 400 lei (SUPER VIP – bilet cu loc la tribuna centrala)
– 325 lei (VIP – bilet cu loc la tribuna laterala)
– 250 lei (GOLDEN CIRCLE)
150 lei (NORMAL CIRCLE) SOLD OUT
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter