Clinica Gynera a organizat de 1 Iunie un eveniment unic în România – Ziua minunilor din eprubetă

De Unica.ro, pe

Sâmbătă, 1 Iunie, Clinica de fertilitate Gynera a organizat un eveniment unic în România, dedicat copiilor concepuți în eprubetă.
La această întâlnire emoționantă au fost invitați 400 de copii din marea familie a clinicii Gynera.

Evenimentul a fost moderat de Liana Stanciu, recunoscută pentru implicarea în campanii pentru copii. Echipa Gynera a fost onorată să acorde distincții speciale doamnelor Liana Stanciu și Nicoleta Brunel de la Asociatia SOS Infertilitatea.  Alte premii au fost înmânate mămicilor celebre care au susținut evenimentul: Cristina Spătar, Giulia Nahmany, Dana Nălbaru, Giulia Anghelescu și Maria Simion.

Copiii s-au bucurat de o atmosferă de poveste, asigurată de Zurli România și s-au transformat în mici artiști alături de pictorii Liviu Mihai și Bogdan Mihai Radu. Amprentele mânuțelor celor mici au stat la baza unei opere de artă, care a fost ulterior donată clinicii Gynera.

Petrecerea a fost animată și de Trupa Bimbam, care a încântat invitații cu un spectacol inedit. La rândul ei, designer-ul Cosmina Englizian a realizat o prezentare de modă, dedicată fetițelor cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, iar micuțele domnișoare au fost conduse pe scenă de reprezentanții Marsay, Made to Measure. 

Evenimentul a fost un prilej de a împărtăși experiențele cuplurilor care s-au confruntat cu probleme de fertilitate și vine în sprijinul campaniei Fertility Friday pe care Clinica Gynera a demarat-o în luna martie a acestui an.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter