Claudia Pavel dă cărțile pe față. Ce spune despre relația cu Cătălin Cazacu de la „Exatlon”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 13 februarie 2018, 18:30
După ce a fost eliminată de la "Exatlon", Claudia Pavel face declarații despre relația pe care a legat-o cu sportivul Cătălin Cazacu în timpul emisiunii.

Claudia Pavel, care a făcut parte din echipa Faimoșilor la „Exatlon„, a recunoscut că între ea și Cătălin Cazacu s-au înfiripat niște sentimente, însă susține că totul a fost doar platonic și în niciun caz cei doi nu au întreținut relații sexuale, așa cum s-a zvonit în presă.

Claudia Pavel la exatlon

 

”Îmi este dor de Cătălin Cazacu. Suntem extrem de apropiaţi. Cred că s-a văzut din imagini, deși au fost distorsionate și s-a lăsat să se înţeleagă că am făcut sex, dar nu s-a întâmplat asta. Vreau să se ştie că 24 din 24 de ore suntem filmaţi. Ne-am apropiat stând împreună. Dacă nu era el, n-aş fi rezistat. A fost lângă mine când mi-a fost frică. A fost o minune pentru mine. O să-i mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nu cred că putem da o definiţie a ceea ce este între mine şi Cătălin, pentru că nici noi nu ştim. Ne place unuia de celălalt, cu siguranţă, dar mai mult decât faptul că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat, nu ştim. O să vedem când Cătălin va veni acasă. Dacă va continua povestea sau nu.” – a declarat Claudia Pavel, după ce a părăsit „Exatlon”, invitată în platoul emisiunii Wowbizz de la Kanal D.

Catalin Cazacu de la exatlon

Pe de altă parte, Cătălin Cazacu, într-un interviu special realizat în Republica Dominicană, acolo unde se filmează concursul Exatlon, a întărit spusele fostei sale colege de competiție, Claudia Pavel: ”Nu vine ca un teatru între noi, fiecare face ce simte. Fiecare descoperă caracterele celuilalt, nu eşti îmbrăcat ca acasă, nu ai machiaje. Dacă sunt chestii care îţi plac sunt cele naturale… îmi este dragă fata. În momentul de faţă suntem doi oameni naturali, eu de aici de unde sunt nu aş putea să pun o definiţie a acestei relaţii. Când vom ieşi, vom vedea. Nu există un început al acestei poveşti, pentru că nu a făcut nimeni absolut nimic, suntem doi oameni care se poartă cum simt. Nu trebuie să-i dau cuiva explicaţii acasă. Ce realizez e că orice s-ar întâmpla aici sunt sentimente mult mai curate ca acasă. Eu îmi asum cine sunt şi singurul om căruia trebuie să-i dau explicaţii sunt eu. Când am plecat de acasă, am plecat dintr-o situaţie pe care nu pot să o descriu. Poate n-am reuşit să-mi fac ordine în viaţă sau în gânduri.” –  a declarat Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu are o relație cu Ana Roman, însă se pare că după participarea la Exatlon a motociclistului, lucrurile se vor schimba radical.

Ana Roman

Ana Roman, iubita lui Cătălin Cazacu

Apropierea dintre Cătălin și Claudia în timpul concursului a fost mult prea evidentă și a deranjat-o pe Ana, care a decis să pună punct relației. Surse apropiate ale Anei au declarat pentru Cancan că: “Ceea ce s-a întâmplat după plecarea Claudiei, respectiv reacţia lui Cătălin, i-a pus capac Anei, care s-a decis să îi dea papucii. Este de părere că a exagerat foarte tare cu Claudia şi nu mai vrea să îl aştepte, să discute cu el.  Este pregătită să înceapă o nouă viaţă şi este deschisă chiar şi unei noi relaţii. A început să iasă în cluburi și acum este plecată în Dubai cu niște prietene.

Citește și – Cine este de fapt Mariana Nenu, concurenta de la ”Exatlon”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter