Cine reprezintă România la X Factor Global 2018

De Mădălina Manole, pe
X Factor Global, ediția 2018, și-a ales favoriții din fiecare țară, iar România nu putea lipsi de pe listă. Astfel, Raluca Răducanu ne reprezintă în topul celor mai bune momente X Factor Global 2018 alături de concurenți din USA, UK și Italia.

Cunoscută sub numele de “Fata cu Vioara”, Raluca Răducanu, solistă şi violonistă, s-a bucurat de încă o realizare notabilă pentru cariera ei de muzician profesionist. Astfel, a doua piesă din cadrul concursului X Factor România, reinterpretarea celebrei melodii Billie Jean a lui Michael Jackson, i-a asigurat Ralucăi locul binemeritat în topul celor mai bune reprezentații din lume remarcate de X Factor Global, în anul 2018.

Raluca Răducanu, în vârstă de 26 de ani, s-a bucurat anul acesta de realizări notabile pentru cariera ei de muzician profesionist: participarea la Eurovision alături de trupa din care a făcut parte și interpretarea solo de la concursul X Factor România, prin intermediul căruia a fost remarcată și de către X Factor Global, momentul ei prezentând o abordare inedită datorită conceptului vioară-voce.

Raluca Raducanu (Fata cu Vioara) X factor

Sunt extrem de fericită că munca îmi este apreciată și la nivel internațional. Este o confirmare a muncii mele de zi cu zi și a orelor de studiu petrecute în sala de repetiții. X Factor Global mă determină nu doar să mă bucur de această realizare, dar mă ambiționează să mă mențin la aceleași standarde și chiar să le depășesc. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru faptul că au fost alături de mine în drumul spre îndeplinirea acestui vis”, – a transmis Raluca Răducanu, fondatoarea şi solista violonistă a proiectului Fata cu Vioara & Band.

Momentul Ralucăi este inclus într-un colaj de reinterpretări din anii 80’ ale pieselor mai multor concurenți din USA, UK și Italia, printre care se numără Khaya Cohen (X Factor USA), Saara Aalto (X Factor UK), Domenico Arezzo (X Factor Italia), One Direction (X Factor UK) și Emily Middlemas (X Factor UK). Piesa Billie Jean a celebrului artist Michael Jackson a fost reorchestrată într-o manieră fresh ce reprezintă o fuziune între rock, pop și phunk, într-un mix de voce și vioară.

Anul acesta, Raluca Răducanu și-a lansat propriul proiect, trupa Fata cu Vioara & Band, fondată alături de șapte tineri artiști ai Universității Naționale de Muzică din București, în cadrul căreia Raluca a urmat cursurile Facultății de Interpretare Muzicală.

Sursă foto: Shutterstock, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter