Ce a spus Shania Twain despre Trump. Fanii cântăreței sunt dezamăgiți

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 24 aprilie 2018, 17:44
Cântăreața Shania Twain și-a supărat fanii după ce a declarat într-un interviu acordat pentru publicația The Guardian că, dacă ar fi putut, l-ar fi votat pe Donald Trump.

Într-un interviu acordat de curând publicației The Guardian, Shania Twain a spus că, dacă ar fi putut, la alegerile din 2016 l-ar fi ales pe Trump: “L-aş fi votat pentru că, deşi jigneşte, pare onest. Îţi doreşti un preşedinte direct sau unul politicos?”, relatează CNN.

Fanii au reacționat, dezamăgiți de această declarație, iar faimoasa cântăreață le-a răspuns pe contul ei de Twitter: „Aş dori să-mi cer scuze celor pe care i-am ofensat printr-o afirmaţie referitoare la preşedintele american. Militez cu pasiune împotriva oricărui fel de discriminare şi sper că este clar din alegerile pe care le-am făcut şi din oamenii pe care îi susţin că nu împărtăşesc vreo valoare cu actualul preşedinte”.

Canadianca mărturisește că întrebarea despre Trump a luat-o prin surprindere. „Răspunsul meu a fost ciudat, însă cu siguranţă nu ar trebui să fie considerat reprezentativ pentru valorile mele şi nici nu înseamnă că îl susţin” s-a justificat ea în fața celor care s-au arătat ofensați de răspunsul ei.

Citește și:

Vivien Leigh, actrița care a jucat rolul lui Scarlet O’Hara în filmul “Pe aripile vântului”, a fost supusă la șocuri electrice

Natalie Portman a refuzat premiul Genesis. Un politician cere retragerea cetățeniei israeliene a actriței

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter