Ce a declarat Olivia Steer după ce i-a fost retras premiul acordat pentru „rolul său activ în societate”

De Mădălina Manole, pe
Olivia Steer a fost premiată în cadrul Galei Femeilor care Dăruiesc Sănătate, organizată de Asociația pentru O Viață Sănătoasă din România, pentru "rolul său activ în societate", iar distincția a stârnit numeroase controverse dat fiind că vedeta susține niște principii în domeniul sănătății contrar cu cele ale medicinei actuale.

În urma valului de acuze stârnite pe rețelele de socializare, dar și a faptului că sponsorii și-au exprimat în mod public nemulțumirea vizavi de distincția acordată și, parte dintre aceștia, și-au anunțat anularea finanțării, organizatorii au decis să-i retragă premiul Oliviei Steer. Soția lui Andi Moisescu este recunoscută pentru susținerea unui stil de viață sănătos, dar și pentru faptul că este împotriva vaccinării, în contextul în care, conform Digi24, Româniaeste prima țară europeană cu cea mai gravă epidemie de rujeolă (49 de morți și peste 12.000 de cazuri înregistrate de la debutul epidemiei) și cu cea mai scăzută rată a vaccinării cu ROR. 

olivia steer stil de viata sanatos

Nemulțumită de decizia de a i se revoca premiul, Olivia Steer a avut o replică destul de dură în mediul online și a acuzat sponsorii că au făcut presiuni și au șantajat organizatorii. În plus, aceasta a atacat în mod direct calitatea unui produs ce aparținea unui sponsor, concluzionând: „Cu alte cuvinte, revocarea premiului nu e nici o pierdere personală. Ba dimpotrivă!”, explicând totul ca o refulare a brandului asupra faptului că fosta prezentatoare TV a evitat consumul produsului lor: am refuzat constant să consum acest produs, de dragul rinichilor mei.”

Florentina Opriș, care, de asemenea, este adepta unui stil de viață sănătos, și, totodată, organizatorul galei a punctat pe pagina sa de Facebook: „Singurul motiv pentru care Olivia Steer s-a aflat pe lista celor premiați în cadrul Galei este acela că încurajează un mod de viață sănătos, iar părerile sale personale și pozițiile sale referitoare la anumite subiecte nu au fost luate în considerare când s-a decis acordarea acestui premiu.”

Citește și – Mihaela Bilic dezvăluie cele două ingrediente care se transformă în grăsime

Citește și – Tonul la conservă, un real pericol pentru sănătate

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter