Canaf și-a făcut debutul oficial cu un concert în Jukebox

De Dana Musceleanu, pe

Primul concert oficial al lui Canaf, unul din concurenții favoriți de la „Vocea României”, s-a desfășurat în Jukebox, pe 1 martie.

După o zi întreagă de emoții și pregătiri pentru un setlist cu cele mai bune piese, Canaf și-a pus pantofii de blues și a urcat pe scenă alături de Sorin Petrilă, Vlad Spătar, Răzvan Boroda și Vlad Apetroaiei. Canaf Excentric Band a interpretat în fața a 700 de oameni care l-au susținut cu entuziasm în cele peste două ore de recital.

Alături de Canaf, a mai urcat pe scenă și fosta sa colegă de la „Vocea României”, Andra Covaleov (trupa Tiptil), pentru a interpreta împreună piesa „Hoochie Coochie Man”.

A fost o seară minunată, pe care nu o voi uita curând. Mi-am dăruit inima și Bucureștiul a primit-o. Le mulțumesc tuturor celor care au venit la concertul meu. a declarat Canaf care și-a încheiat seara de debut acordând sute de autografe.

După succesul din București, Canaf Excentric Band se pregătește să concerteze în mai multe orașe din provincie în cadrul unui turneu național.

Canaf și-a făcut debutul oficial cu un concert în Jukebox

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter