Bike Fest 2012 – cel mai mare eveniment dedicat bicicliștilor urbani

Peste 3500 de bicicliști au fost prezenți în week-end-ul 29-30 septembrie la cel mai mare eveniment destinat bicicliștilor urbani. Seria evenimentelor Bike Fest 2012 a fost deschisă sâmbătă dimineață cu Pentathlonul, competiție pentru bicicliști amatori, la care s-au înscris peste 700 de concurenți.
Bike Fest 2012 a continuat cu competiții, prezentări, dezbateri, concerte, proiecții de film, expoziție de biciclete noi și târg de biciclete second hand precum și cu ateliere de creație și competiții pe două roți pentru cei mici.

« Au fost două zile minunate! Competițiile și activitățile din cadrul Bike Fest au strâns o mulțime de oameni în parc, marea majoritate dintre ei pe biciclete. Cred că nimeni nu se mai îndoiește că numărul bicicliștilor este în creștere. Am dovedit o data în plus că bicilistii urbani există, că trebuie să fim recunoscuți, că avem și noi drepturi. Și poate în primul și cel mai important rând – dreptul de a împarți carosabilul cu șoferii. Le mulțumim sponsorilor, partenerilor și tuturor bicicliștilor care ne-au fost alături la Bike Fest. Sperăm să îi avem alături și la ediția de anul viitor! » , a declarat Raluca Fiser, președintele Asociației Green Revolution.

„Ne-am bucurat să fim parte în acest important eveniment sportiv, atât că sponsor, cât și în calitate de participanți. Evenimentul a atras foarte mulți bicicliști și a demonstrat că există interes pentru astfel de acțiuni. Suntem mândri și entuziasmați de rezultatele acestui proiect, credem că Bike Fest va deveni un eveniment așteptat, cu tradiție, pentru toți bicicliștii”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare și Relații Publice Raiffeisen Bank

Duminică, aproximativ 2000 de persoane au participat la activitățile sportive aduse în parc de World Class România.

Peste 300 de bicicliste cochete au participat la turul Skirt Bike pe traseul : Parcul Izvor – Splaiul Independenței – Parcul Politehnica – Splaiul Independenței – Parcul Izvor.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter