Cum te ajută bicicleta să faci sex sălbatic

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:55

Studii recente arată că mersul pe bicicletă zilnic ne poate îmbunătăţi considerabil vieţile sexuale. Află cum te ajută bicicleta să faci sex sălbatic.

Un studiu recent efectuat pe 2.500 de persoane care merg zilnic la serviciu cu bicicleta arată că ciclismul îmbunătăţeşte relaţiile şi viaţa sexuală.
Unul dintre motivele din spatele acestui efect neaşteptat este că 89% dintre participanţii la studiu au spus că drumul spre casă cu bicicleta îi scoate din „modul muncă” şi îi ajută să se relaxeze acasă.
Circa 82% dintre participanţii la studiu au spus că mersul pe bicicletă după muncă i-a făcut să se simtă mai puţin stresaţi, ceea ce le-a îmbunătăţit relaţia cu familia.
În plus, să nu uităm că mersul pe bicicletă ajută şi la tonus şi masă musculară, deci 39% dintre ciclişti au recunoscut că au mai multă energie în pat şi mai mult chef de sex după o tură cu bicicleta.

Alte efecte benefice ale ciclismului asupra psihicului

Nu numai că îmbunătăţeşte viaţa sexuală a practicanţilor, dar ciclismul ajută oamenii să gândească mai limpede, deoarece corpul repetă nişte mişcări care cresc şi ritmul cardio-respirator şi oxigenează creierul.
O treime dintre participanţii la studiu au spus că au avut idei geniale pentru serviciu în timp ce mergeau pe bicicletă (un studiu realizat de Universitatea Stanford arată că mersul pe jos creşte creativitatea cu 60%).
Sursa foto femeie bicicletă: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter