ARE MUŞCHI, dar ARE ŞI MINTE. Iată-l pe al doilea CÂŞTIGĂTOR de la „Vrei să fii miliardar?” din ROMÂNIA. Tu ştiai RĂSPUNSUL care i-a ADUS MILIARDUL?

De Libertatea.ro, pe

Oltin Hurezeanu este actor, a făcut cascadorie, a fost model, se spune că ar fi cochetat cu striptease-ul şi este cel de-al doilea mare câştigător al celebrului concurs „Vrei să fii miliardar?”.
Oltin este absolvent de Drept, dar, după ce a obţinut licenţa, şi-a dat seama că nu are nicio chemare spre această profesie, aşa că nu a ajuns niciodată să pledeze la bară.
A cochetat şi cu modellingul, a jucat în reclame şi, pentru că „în ţara asta îţi trebuie patalama la orice”, a făcut şi facultatea de Actorie.
În ceea ce priveşte sex- appealul, Oltin mărturiseşte: „Eu semăn cu tata. Dar doar la fizic. El e un mare savant”.
Însă afirmaţia este doar o mică mostră de modestie, pentru că, în 2002, Oltin Hurezeanu a deminstrat că are şi minte. Se întâmpla la celebrul concurs „Vrei să fii miliardar?”, unde a câştigat marele premiu pus în joc.
Întrebarea care i-a adus banii a fost: „Cum se cheamă în mitologia tracă corespondentul zeiţei Artemis de la greci, Diana de la romani?”.
Răspunsul, despre care şi acum spune că este simplu – „Bendis” – i-a adus’ titlul de câştigător la „Vrei să fii miliardar?”.
Citeşte mai departe despre Oltin Hurezeanu pe Libertatea.ro
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter