Raluca Zenga îi ia apărarea lui Walter Zenga după despărțire

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 noiembrie 2021, 11:08

În octombrie 2020, antrenorul de fotbal Walter Zenga confirma separarea de soția lui, Raluca. O bună perioadă de timp, Raluca și Walter au avut un mariaj la distanță. În timp ce Raluca locuia în Dubai alături de copiii lor, Samira (11 ani) și Walter Junior (8 ani), antrenorul de fotbal lucra în Italia.

Raluca Zenga îi ia apărarea lui Walter Zenga după despărțire

Recent, într-un interviu oferit unei televiziuni din Italia, Raluca i-a luat apărarea fostului ei partener de viață. „Eu aș vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram… Nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică sau ca un tată rece, distant, care nu are grijă de copiii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum. Cu copilașii noștri mici, de 8 și 11 ani, el a fost mereu un tată perfect”, a declarat Raluca, potrivit Telekom Sport.

Până la acest moment, Raluca nu a vorbit despre separarea de Walter, sportivul fiind cel care a confirmat despărțirea în mediul online. „Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări!”, a scris antrenorul atunci.

Walter Zenga: „Soția mea este schimbată radical”

„Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!”, a scris antrenorul, pe contul personal de Instagram.

„Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a încheiat.

Ulterior, Walter Zenga a șters mesajul.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum s-au cunoscut Raluca și Walter Zenga? „Blondă necunoscută din avion caut antrenor

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. „I-a spus că relația lor s-a sfârșit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter