Andreea Esca prezintă ştirile de pe stadion

De PR, pe

Mâine, 9 mai, când Capitala găzduieşte evenimentul sportiv al anului în România, finala Europa League, Andreea Esca se mută pe stadion pentru a prezenta ştirile.

Fericită să poată fi în mijlocul evenimentelor, când stadionul însuşi devine studioul de ştiri, Andreea Esca va fi în mijlocul mulţimii pentru a reda pe viu pulsul evenimentelor. “Miercuri seara pentru România este seara fotbalului de înaltă clasă şi ziua în care ţara noastră va demonstra că este în stare să găzduiască şi să organizeze un eveniment de talie mondială. Aşa că am considerat o idee foarte bună să acopăr acest subiect de la faţa locului”, spune Andreea Esca.
Pentru a acoperi impecabil evenimentul, pe stadion se vor mai afla corespondentul Ştirilor ProTv Lavinia Petrea, Cristian Leonte, prezentatorul Ştirilor Nopţii şi Ioana Cosma, prezentator sport.ro. Ei vor transmite ştiri calde, de la faţa locului, în timp ce alţi corespondenţi, printre care Cătălin Radu Tănase, Andreea Marinescu, Irina Gologan, Paul Angelescu, Ovidiu Oanţă şi Ramona Păuleanu se vor afla în Centrul Vechi al Bucureştiului, în zona celor două tabere ale suporterilor şi oriunde se întâmplă lucruri demne de semnalat.
Mai mult decât atât, un elicopter al Ştirilor ProTv va survola Bucureştiul şi va urmări de sus drumul echipelor spre stadion.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter