Ana Maria Ferentz a lansat colindul „Kiss Me, It’s Christmas”

E vremea colindelor, este momentul din an când fiecare dintre noi trebuie să fie mai bun, mai generos. Ana Maria Ferentz a lansat chiar de ziua ei un colind de Crăciun pentru care a filmat şi un videoclip.
Acesta s-a filmat în New York, lângă celebrul brad de la Rockefeller Center, unde milioane de turişti vin să facă fotografii, în fiecare an de Crăciun. S-a mai filmat şi în zona Flat Iron Buidibg, Madison Park din New York. Despre această piesă, Ana Maria ne-a povestit ce a însemnat mesajul ei: „Ideea piesei e că de Crăciun cel mai important cadou pe care îl poţi primi e acela de-ai avea pe cei dragi alături!!! Nu ai nevoie de nici o comoară sau lucru material, n-ai nevoie de iahturi, diamante, maşini scumpe sau blănuri…
Cel mai important este ca iubitul, iubita sau/şi familia şi prietenii să vină să petreacă cu tine!!! De aceea mi-am adunat prietenii, colegii de la şcoală şi profesorii la brad, am făcut fotografii şi ne-am distrat, iar apoi când am îngheţat bine ne-am dus într-un restaurant/club unde am petrecut până dimineaţă! Iubitul din clip este prietenul meu bun Andrei, care este model la NY şi de care s-a scris că am avea o relaţie intimă. Avem o relaţie, însă de prietenie de câţiva ani şi ne bazăm unul pe altul la nevoie, atât! Mă bucur că am ales să lansez acest colind şi videoclipul fix de ziua mea de naştere, vineri, 14 decembrie”.
Cu această ocazie, Ana Maria Ferentz participă şi la un eveniment caritabil, unde va cânta, alături de alte vedete, pentru Sebastian Lungu, un băieţel bolnav. “Îmi voi aduna toţi prietenii, să-l ajutăm pe Sebastian, în clubul „Prive” din Bucureşti (str. Academiei, nr. 35, în fosta locaţie Cuando). Vă aştept pe toţi cu drag şi sper să vă placă videoclipul şi piesa”, a mai spus Ana Maria!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter