Alina Eremia și Adrian Alexandrov s-au iubit în secret. Detalii din culise

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 octombrie 2018, 19:06
Alina Eremia și Adrian Alexandrov ai crede că nu au nimic în comun, însă nu este nici pe departe așa. Se pare că cei doi au trăit o scurtă poveste de dragoste pe care au preferat să o țină departe de ochii curioșilor.

Alina Eremia în vârstă de 24 de ani, și Adrian Alexandrov, 32 de ani, s-au cunoscut pe vremea când artista făcea furori în serialul Pariu cu viața, iar actualul iubit al Elenei Udrea era un manechin râvnit de cei mai mari designeri din România. Cei doi ar fi fost împreună pentru o perioadă scurtă de timp, iar idila a fost ținută secretă: ”Frumuşica şi cuminţica Alina Eremia, cunoscută publicului din serialul Pariu cu viaţa, s-a cuplat. De câteva zile, ea trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Adrian Alexandrov. Protagonista serialului Pariu cu viaţa, Alina Eremia, care s-a difuzat la PRO TV, trăieşte primii fiori ai unei poveşti de iubire adolescentine. Cunoscută ca fiind o fată cuminte, care a încercat să-şi concentreze atenţia pe carieră dar şi pe şcoală, fără să se afişeze cu vreun băiat, iată că preferata adolescenţilor are fluturaşi în stomac. Responsabil pentru această situaţie este manechinul Adrian Alexandrov.

Alina Eremia si Edi Barbu, iubitul sau

Cei doi s-au cunoscut recent în oraş şi a fost de-ajuns să-şi întâlnnească privirile ca să se îndrăgostească. Cel de care s-a amorezat frumuşica actriţă în vârstă de doar 19 ani a lucrat ca model de la 18 ani şi a făcut prezentări pentru Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, iar ultimii doi ani i-a petrecut în Emirate, unde a defilat pentru Armani, Chanel şi a fost selectat dintre mai multe modele internaţionale pentru Fashion Week Dubai. De ceva timp, acesta încearcă să pătrundă în televiziune, aşa că se pregăteşte asiduu făcând cursuri de jurnalism în Anglia, iar în ţară îşi perfecţionează dicţia cu Melania Medeleanu”, – scria presa în anul 2013, conform cancan.ro.

Alina Eremia și Adrian Alexandrov s-au iubit în secret. Detalii din culiseÎn prezent, Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edi Barbu, iar Adrian Alexandrov a devenit tată alături de partenera sa de viață, Elena Udrea.

Citește și – Amalia Enache s-a testat contra genelor cancerigene. Drama mamei sale a determinat-o să ia atitudine

Citește și – Lora şi Ionuţ Ghenu s-au logodit: „Dacă ne vom căsători va fi ceva în secret”

Sursă foto: arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter