Alexandra Bădoi s-a logodit: „Primul cuvânt în 2018: DA”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 03 ianuarie 2018, 11:56
Alexandra Bădoi a intrat în noul an cu emoții și lacrimi de fericire. Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1 a primit cel mai frumos și așteptat cadou din viața sa: inelul de logodnă.

Aflată în vacanță în Montreal, Alexandra Bădoi, și-a văzut visul cu ochii când iubitul său, Vali Caloiu, manager şi impresar al proiectului „Viva la vida”, a cerut-o de soție. Cu toate că termometrul indica -30 de grade, atmosfera a fost una incendiară și frumoasa Alexandra a împărtășit imediat mult așteptatul moment cu fanii și prietenii săi virtuali de pe Facebook: „Primul cuvânt în 2018: DA”

După 8 ani în care a prezentat vremea, Alexandra Bădoi a decis, în 2016, că este momentul să-și urmeze pasiunea și a renunțat la televiziune pentru muzică. Aceasta, cu toate că anul trecut s-a prezentat la audițiile pe nevăzute de la Vocea României, nu a reușit să întoarcă niciun scaun, însă acest aspect nu a demoralizat-o, ci mai degrabă a ambiționat-o să muncească mai mult. În prezent îndrăgita Alexandra se concentrează pe cariera sa de solistă şi colaborează cu DJ de renume.

Citește și – Alexandra Bădoi, şedinţă foto în rochie de mireasă

Citește și – Alexandra Bădoi te învaţă cum să-ţi alegi o rochie de seară

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter