Cântăreața BiBi s-a logodit! Primele imagini cu inelul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 17 noiembrie 2021, 11:12

Artista BiBi și iubitul ei, Antonio Pican, s-au logodit. „DA! Antonio Pican, te iubesc cu toată ființa mea și îți mulțumesc că mă faci în fiecare moment să mă simt cea mai iubită și cea mai fericită!

Aseară, înainte să plecăm în vacanță, în aeroport, am avut parte de cea mai neașteptată și frumoasă surpriză… a fost cu adevărat SPECIAL totul! Am trecut prin toate stările posibile înainte să răspund la ACEA ÎNTREBARE.

De ce? O să vedeți mâine, pe canalul lui baby cum a planificat totul, în detaliu!”, a scris solista în mediul online. Cererea a avut loc în aeroport, înainte ca perechea să urce în avion către Dubai, unde se află acum.

Cântăreața BiBi s-a logodit! Primele imagini cu inelul

„Tot timpul frumos petrecut alături de tine mi-a fost suficient să știu că tu ești fata cu care vreau să îmi petrec restul vieții. Ești cel mai puternic și frumos suflet! Te iubesc cu toată ființa mea.

Sunt recunoscător că Dumnezeu te-a adus în viața mea și că mi-a făcut curaj să îți pun cea mai importantă întrebare din viața mea! ”, a scris și tânărul în mediul online. BiBi și Antonio formează un cuplu de mai puțin de un an.

Pe 31 decembrie, artista scria în mediul online: „2020… WOW, cât de multe lucruri s-au întâmplat în acest an! Sunt extrem de emoționată și fericită în timp ce scriu acest mesaj. Mă gândesc la toate momentele frumoase, dar și triste. A fost un an în care m-am maturizat și am evoluat mult.

Sunt recunoscătoare. Sunt cea mai fericită pentru că în 2020 Dumnezeu mi-a oferit șansa de a cunoaște cel mai frumos suflet. Omul care a devenit marea mea dragoste și căruia vreau să îi mulțumesc pentru iubirea necondiționată pe care mi-a oferit-o.

Îi mulțumesc că a fost alături de mine în toate momentele frumoase și mai puțin frumoase din viața mea, m-a susținut neîncetat, mereu a luptat pentru noi, iar alături de el am simțit că totul este posibil! Te iubesc, Antonio Pican!”.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica lui Nick de la N&D este frumoasă și talentată! Cum arată Andreea?

S-au logodit Ryan Gosling și Eva Mendes? Cuplul are împreună două fiice

Ce frumoasă este fiica lui Kate Moss! Au defilat în aceeași prezentare de modă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter