Alertă ANM! Cod galben de ninsori

De Unica.ro, pe
ANM a emis un cod galben de ninsori moderate cantitativ în anumite zone ale țării. Avertizarea meteorologilor este valabilă în intervalul 20 noiembrie, ora 20:00 - 21 noiembrie, ora 14:00. 

Vremea se află într-un proces de răcire și în anumite regiuni iarna dă primele semne. ANM a o nouă alertă meteo, care intră în vigoare în această seară, de la ora 20.00, și este valabil până mâine, la ora 14.00.

„În cea mai mare parte a Carpaților Occidentali și Meridionali va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent. Din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă (20 /21 noiembrie) și în prima parte a zilei de sâmbătă (21 noiembrie) în sudul și sud-vestul Transilvaniei, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă”, se arată în alerta ANM.

În București, în acest interval, vremea va fi închisă și se va răci. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Maximele vor coborî de la 9 – 10 (vineri, 20 noiembrie) grade până la 5 – 6 grade (sâmbătă, 21 noiembrie).

Sursă foto: Shutterstock.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter