Viața tragică a moștenitoarei unui mare imperiu

De Oana Savin, pe
Casey Johnson a fost strănepoata fondatorului afacerii Johnson&Johnson și fiica celebrei Sale Johnson şi a lui Woody Johnson, proprietarul afacerii New York Jets. Deși era sortită să aibă o viață încununată de succes, a avut parte de un sfârșit tragic, viața ei încheindu-se la doar 30 de ani.

Casey a crescut în lux și a urmat studii în cadrul celor mai bune şcoli private. La vârsta de 10 ani avea deja prima poșetă Chanel, iar mai târziu a condus mașini extravagante.

Citește și: Nimeni nu a înțeles cum a trecut această femeie peste moartea tragică a soțului. Secretul ei este de neprețuit

Totuși, copilăria și adolescența sa au fost perioade nefericite, fiind ignorată de părinți, ceea ce a condus-o, conform propriilor declarații, la consumul de droguri, relatează New York Post.

Era cunoscută ca fiind o petrecăreață dependentă de cocaină și alcool. Deseori povestea că a fost la dezintoxicare de mai multe ori decât își amintea.

Nu și-a cunoscut niciodată iubirea adevărată, iar decepțiile în dragoste se consumau și în public, prin certuri sau violențe fizice. Mai mult, o fostă iubită i-a dat foc la păr în timp ce se afla într-un club.

În ultima parte a vieții, Casey a avut o relație cu un fost star de televiziune ce era mai interesat de banii ei decât de persoana ei.

Citește și: Eric Clapton, veste tragică pentru fani: “Sunt îngrijorat că îmi voi pierde auzul”

Tânăra a decis să adopte un copil, însă a fost decăzută din drepturile părintești după ce s-a dovedit că era o mamă neglijentă. Copilul a fost luat sub tutela mamei ei. Mai mult, Sale a decis să taie accesul lui casey la bani.

Pe 29 decembrie 2009, Casey a postat un ultim mesaj pe Tweeter: „Vise plăcute tuturor”. Câteva zile mai târziu, a fost găsită fără viață. Moartea sa a survenit în urma unor complicații ale diabetului de care suferea încă din copilărie.

Viața lui Casey Johnson s-a încheiat la 30 de ani, într-un apartament mizer, fără a avea pe cineva lângă ea.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter