Haos la graniță: oamenii care intră în țară nu vor să intre și în carantină

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 martie 2020, 11:40

O parte din românii care au trecut granița și cărora li s-a impus să stea în carantină au refuzat măsurile de prevenție și a fost nevoie de intervenția poliției.

La un centru de carantină din Arad, peste 20 de oameni cereau să fie lăsați să plece acasă. A fost nevoie de intervenția poliției, care a calmat spiritele. În cele din urmă, oamenii au fost duși în carantină, potrivit declarațiilor șefului DSP Arad, Constantin Cătană, oferite pentru Digi 24.

Cătană a mai precizat: „A fost chemată poliția pentru că erau nemulțumiți, nu voiau să intre în carantină”. Nemulțumiții erau 23 de persoane care veniseră cu 10 mașini și doreau să se întoarcă în județele lor de reședință. În schimb, au fost duși la un alt centru de carantină decât cel inițial, în care erau deja 40 de persoane, și urmează să stea acolo timp de două săptămâni.

Cât timp vor sta în carantină, vor fi testați pentru a se verifica dacă au sau nu coronavirus. Probele urmează să fie trimise la Timișoara, iar în zilele 12 și 13 de carantină se vor face noi analize.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter