9 jocuri erotice perfecte pentru vară

De Stela Moisescu, pe

Razele soarelui, bronzul, serile călduroase, toate te îmbie să fii mai aventuroasă în plan sexual! Vara aceasta fii spontană şi jucăuşă, uită de reguli şi trăieşte fiecare clipă…
… fără regrete!

Iată nouă jocuri erotice foarte distractive şi incitante, cu care merită să-ţi seduci iubitul vara aceasta!

1. Acest joc erotic implică două cuburi de gheaţă şi multă imaginaţie! Tu iei un cub de gheaţă şi el pe celălalt. Mai departe, aveţi misiunea de a plimba cubul de gheaţă unul pe trupul celuilalt, cât mai pasional. De ce? Primul cub de gheaţă care se topeşte câştigă, iar deţinătorul său trebuie să-i dea o poruncă pierzătorului.

2. Trimite-i iubitului tău o poză fierbinte cu tine în costum de baie, cu o zi înainte să plecaţi în concediu, la mare. Astfel, va deveni şi mai nerăbdător.

3. Poate că nu-ţi place să faci plajă topless… Cine zice însă că în apa mării nu poţi renunţa la sutien, dacă iubitul tău este singurul care te poate admira? Sigur îl va incita să te vadă aproape dezbrăcată, în braţele lui, în apă… Puteţi lua un aparat foto pentru a imortaliza momentul!

4. Vara aceasta e cazul să devii mai activă. Încercaţi diferite sporturi în doi, mai ales pe cele competitive, care vă cresc adrenalina. Oricum, orice actitivitate fizică face minuni cu libidoul vostru!

5. Mai ţii minte cât de distractive erau pistoalele cu apă? Ce zici de pistoale cu vin? Pentru că vinul pătează, jocul merită încercat în cadă! Desigur, sunteţi liberi mai apoi să-l degustaţi de pe trupurile voastre…

6. Data viitoare când ieşiţi în oraş poartă o rochie vaporosă şi nimic pe dedesubt. Mai apoi, în timp ce beţi un cocktail într-un bar spune-i în treacăt: „Apropo, nu am nimic pe dedesubt… Când plecăm îţi dovedesc!” Lasă-l mai apoi să te atingă discret peste rochie, pentru a se convinge!

Dă click şi vezi care sunt cele mai sigure locuri unde poţi face sex în aer liber!

7. Condimentează sexul oral cu o îngheţată… Ţi-au venit deja câteva idei?

8. Ce-ai zice să începeţi un preludiu sub duş, dar cu lumina stinsă? Va trebui să fiţi mult mai atenţi, iar teama vă oferă o doză uriaşă de adrenalină!

9. Un alt joc erotic ce merită încercat este să ieşiţi uzi de sub duş şi să vă băgaţi direct în pat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter