ViruProtect, un produs inovator care confirmă dezactivarea SARS-CoV-2

De Unica.ro, pe
STADA a lansat în România ViruProtect, singurul spray oral cu studii clinice care confirmă dezactivarea SARS-CoV-2, cu eficiență de 98.3%.

ViruProtect STADA este un nou spray oral care blochează și dezactivează virusurile de răceală și gripă, inclusiv SARS-CoV-2! Acționează exact în locul în care se instalează aceste virusuri: în cavitatea bucală și în gât.

Citește online gratuit numărul de februarie al revistei Unica

Datorită formulei sale unice, care combină glicerolul și tripsina, spray-ul este un aliat de nădejde împotriva virusurilor care produc răceala și gripa. Are eficiență dovedită chiar și împotriva noului coronavirus.

Glicerolul deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată, iar tripsina, enzima naturală extrasă din cod, dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora.

Datele dintr-un studiu in vitro publicat în luna septembrie 2020 arată că ViruProtect STADA poate reduce încărcătura virală a SARS-CoV-2 cu până la 98,3%, în 20 de minute.

Alte studii îi demonstrează eficiența și în cazul altor tipuri de virusuri responsabile de instalarea răcelilor și a gripei, cum ar fi: rinovirus, virus gripal uman de tip A, coronavirus uman, virus respirator sincițial, adenovirus, reducând încărcătura virală a acestora cu peste 90%.

Citește și: Raed Arafat, despre cum putem controla răspândirea noii tulpini a virusului SARS-CoV-2

Spray-ul poate fi achiziționat din farmacii fără prescripție medicală și se administrează preventiv, în caz de risc de expunere la virusuri, sau la apariția primelor semne de răceală și gripă. Se administrează câte două pulverizări la fiecare două ore, de maxim șase ori pe zi. Este indicat adulților și copiilor începând cu vârsta de 4 ani și nu conține zahăr, gluten, lactoză sau conservanți.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter