Trucuri pentru a pierde rapid în greutate, date de Gwyneth Paltrow

De Geo Berciu, pe

Are 41 de ani şi doi copii, dar Gwyneth Paltrow reuşeşte să stârnească admiraţia tuturor cu supleţea corpului pe care îl afişează. Cum reuşeşte?
De câţiva ani, Gwyneth Paltrow este recunoscută pentru importanţa pe care o acordă alimentaţiei, sportului şi a tot ceea ce înseamnă un regim de viaţă echilibrat. La începutul anului, ajutată de nutriţionistul Alejandro Junger, Gwyneth Paltrow a pregătit un meniu de detoxifiere menit să-i ajute pe cei care vor să scape de câteva kilograme. „Nu trebuie să aşteptăm vara pentru a ne simţi şi a arăta foarte bine”, este de părere actriţa.

Gwyneth Paltrow  a realizat un meniu de detoxifiere de trei zile care, spune ea, are „orientări şi restricţii mai detaşate” decât meniurile anterioare, dar, cu toate acestea, reuşeste să evite „lactatele, glutenul, crustaceele, alimentele procesate (inclusiv produsele din soia), legumele (cartofi, roşii, ardei şi vinete), condimentele, zahărul, alcoolul, cofeina şi băuturile carbogazoase”.
De asemenea, actriţa recomandă ca înainte de prima masă să se consume un pahar de apă cu lămâie la temperatura camerei şi un ceai de plante.

După, Gwyneth recomandă o supă de morcovi pentru mesele principale, precum şi pui fiert cu broccoli sau somon în nucă de cocos. Pentru gustări, actriţa recomandă diferite tipuri de nuci.

Ca să se asigure că nu mănâncă niciodată junk food când îi e foame, are mereu la îndemână ceva sănătos de mâncat.

Gwyneth Paltrow e o mare admiratoare a sosurilor pentru salate sănătoase, preferatul său fiind unul făcut în casă: iaurt de capră, jalapeno (ardei iute mexican), coriandru şi miere. Odată făcut acest sos, ea îl ţine în frigider şi-l foloseşte întreaga săptămână la salate sau pui.

Bineînţeles că acest regim este „condimentat” cu mult sport, antrenoarea ei de fitness obişnuind-o cu ideea că fitnessul este o activitate la fel de comună ca şi spălatul pe dinţi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter