Supă pentru detoxifierea colonului

De Diana Zagrean, pe

Dacă vrei să îţi cureţi colonul de toate toxinele şi să beneficiezi de toate efectele benefice ale unei astfel de cure de detox, trebuie să consumi şi supe din legume delicioase. Vezi cum să faci cea mai bună supă pentru detoxifierea colonului, din doar câteva ingrediente uşor de preparat.
Această supă pentru detoxifierea colonului se poate servi cu orez jasmine alături, pentru mai multă savoare şi saţietate.
În plus, dacă eşti obişnuită cu supele creme mai groase şi pline de smântână, dar vrei să te bucuri de o cură de detox adevărată, poţi adăuga la supa pentru detoxifierea colonului câteva linguri de lapte de cocos, care îi va da o notă exotică delicioasă.

Ingredientele necesare unei supe pentru detoxifierea colonului sunt:

1 lingură ulei de măsline, 2 căţei de usturoi tocaţi, 2 linguri de ceapă tocată, o bucată de ghimbir de cca 3 centimetri lungime, curăţată şi tăiată bucăţele mici, 4 ceşti sau două buchete medii de broccoli, 300 grame de spanac congelat sau, dacă aveţi, frunze proaspete neopărite, 3 rădăcini de păstârnac curăţate şi tocate, 1 ţelină mică, cu frunze şi tulpini, curăţate şi tocate, o legătură de pătrunjel proaspăt tocat, sare de mare, puţin piper, zeamă de lămâie şi apă după gust şi în funcţie de consistenţa dorită.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter