A slăbit 109 kilograme într-un an. Află-i povestea!

De Libertatea.ro, pe

În urmă cu un an era considerată cea mai grasă femeie din România şi nici în cele mai frumoase visuri Mariana Buică nu şi-ar fi imaginat că poate ajunge până aici. În prezent tânăra cântăreşte cu 109 kilograme mai puţin, iar viaţa ei s-a schimbat radical.

La începutul lu 2013, Mariana Buică era considerată cea mai grasă femeie din România, cântărind 240 de kilograme. Pentru că sănătatea îi era pusă în pericol, femeia în vârstă de 26 de ani a decis să ia măsuri. Cu ajutorul echipei emisiunii lui Cătălin Măruţă, Mariana a fost supusă unei operaţii de micşorare a stomacului. Intervenţia a făcut minuni,  iar în prezent, cu o dietă strictă şi mişcare, femeia a ajuns să aibă 131 de kilograme.

„Pot să mănânc orice, dar mă satur mult mai repede, din două-trei înghiţituri. Se vede la pantaloni, la bluze. Haine care înainte nu îmi veneau deloc, acum pot să le îmbrac. Mă opreşte multă lume pe drum şi mă întreaba de operaţie, cum decurge, unde m-am operat”, mărturisea în urmă cu câteva luni Mariana Buică.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter