Săpunurile bio, alegerea cea mai bună pentru pielea sensibilă

De Madalina Racorean, pe

Este un trend sa folosim produse bio, dar speram ca nu va fi doar atât, asta pentru că e recunoscut faptul că sunt mult mai sănătoase, mult mai eficiente. Dacă te confrunţi cu o piele foarte sensibilă sau cu un ten acneic, săpunurile 100% organice sunt cele mai potrivite pentru îngrijire.
 

De ce să foloseşti un săpun bio, care sunt avantajele?

Sunt extrem de căutate pe piaţa cosmeticelor bio-organice, iar femeile care le au în trusoul de îngrijire spun că au foarte multe plusuri în devavoarea săpunurilor obişnuite. Hidratează mult mai uşor şi intră în piele mult mai rapid. De asemenea, sunt ideale pentru că nu provoacă deloc alergii, iar pielea nu are de suferit niciodată. Mămicile spun că un astfel de săpun este ideal pentru copii şi bebeluşi pentru că nu usucă pielela şi nu dă reacţii adverse, aşa cum se întâmplă foarte des la cei mici în cazul în care nu se foloseşte un săpun foarte bun. Peste toate parfumul unui săpun bio este persistent, iar naturaleţea se simte mai acut.

Săpunul bio cu gălbenele ajută la tratarea acneei

Unul dintre cele mai bune astfel de produse care ajută la tratarea unui ten cu probleme dermatologice este săpunul bio cu gălbenele sau calendula, evident fără compuşi artificiali. La fel de eficient poate fi pentru tenul foarte gras sau pentru tenul cuperozic.

Săpunul bio cu lavandă şi unt de shea excelent pentru tenul uscat sau normal

Foarte apreciat este şi săpunul fresh cu unt de shea şi ulei esenţial de lavandă. Vara este minunat! Are calităţi hidratante, protectoare, emoliente, ajută în diverse infecţii, dermatite şi eczeme. Este recomandat pentru fiecare zi, dar mai ales vara, pentru că oferă prospeţime şi un aer fresh.

Săpunul bio cu cătină şi lapte de capră, recomandat pentru tenul ridat

Este adevărat că acum găsim pe piaţa dedicată produselor bio foarte multe sortimente de creme şi săpunuri, însă fiecare tip de ten trebuie îngrijit cu un produs care să favorizeze vindecarea. Pentru tenul cu tendinţe de ridare, cel mai potrivit este să foloseşti un săpun bio cu cătină şi lapte de capră. Tenul va deveni mai neted şi mult mai luminos.

Citeşte despre săpunul fresh cu ulei esenţial de mentă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter