Frumuseţe: Săpun anticelulitic cu migdale şi cafea. E natural şi promite o piele tonifiată!

De Madalina Racorean, pe

E drept că un săpun 100% natural va fi întotdeauna alegerea cea mai înţeleaptă a unei femei care doreşte să se bucure de o piele catifelată şi foarte sănătoasă.
Dacă acest săpun are şi un rol abraziv, astfel încât să combată cu succes celulita, atunci este şi mai bine. Am descoperit un produs anti-celulitic realizat hand-made, ce conţine cafea şi migdale, pe lângă multe alte ingrediente  care vor face ca pielea ta să fie mult mai frumoasă, fără aspect de coajă de portocală
Sapunulcu migdale şi cafea are proprietăţi pe care poate nu le-ai putea întâlni la alte creme sau tratamente anti-celulitice.
Poate împrospăta şi în acelaşi timp poate revitaliza pielea corpului tău, pe care o hidratează şi o tonifică astfel încât să te simţi cu adevărat relaxată.  Nu este deloc scump, aşadar buzunarul tău nu are de suferit, iar dacă îl vei folosi timp de doua luni, rezultatele vor fi concludente!

Un astfel de săpun are proprietăţi abrazive ce sunt date de conţinutul mare de cafea, sare de mare şi migdale. Până aici sună bine, mai ales că mulţi dintre cercetătorii în cosmetică  ne-au adus deja la cunoştinţă faptul că minunata cafea nu este numai ingredientul principal în combaterea somnului.Poate, de asemenea, să topească excesul de apă din ţesuturişi să ardă grăsimile.
Migdalele au rol de întinerire al pielii, tocmai de aceea acestea nu puteau să lipsească ca ingredient dintr-un săpun care se doreşte a fi anti- celulitic.

Pentru că trebuie să ştiţi mai multe despre el, dacă doriţi să-l folosiţi, vă voi spune că este un produs realizat hand-made, 100% natural ce conţine uleiuri vegetale saponificate prin metoda “la rece”, lucru care va face ca ingredientele să îşi păstreze proprietăţile benefice asupra pielii. Nu lipsesc nici infuzia de iederă şi uleiurile obţinute din cocos, măsline, ricin sau cele esenţiale din pin, mentă sau cedru cu rol tonic. Zaţul de cafea, sarea şi migdalele întregi râşnite fac din acest săpun unul cu adevărat special.  Nota de bază a aromei este cea a uleiului de cedru, tocmai de aceea vei simţi un miros foarte fresh, care-ţi va aminti de faptul că în acest produs nu este nimic prelucrat, totul e natural.
Uleiurile esenţiale mai au rol antiseptic, stimulent, tonic, antiinflamatar, decongestionant.

Află de unde poţi cumpăra acest săpun şi cât costă pe www.ecotrend.ro.

Mădălina Răcorean

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter