MioBio deschide al doilea boutique în Bucureşti

MioBio, sau natura preschimbată în cosmetice. Locul unde fiecare produs reprezintă o fărâmă de natură, de răsfăţ şi cu dichis.
La trei ani de la lansarea magazinului multi-brand de cosmetice organice într-o zonă liniştită din centrul Bucureştiului (str. Jules Michelet nr. 9), MioBio se extinde prin  deschiderea unui al doilea magazin situat în apropierea Pieţei Victoriei, pe str. Paris nr. 9.

Un mini-boutique chic pe ale cărui rafturi se regăsesc colecţiile de cosmetice organice realizate în ţări cu tradiţie îndelungată în industria bio precum Germania, Austria şi Franţa, sau fabricate manual în România. Toate gamele au la bază extracte naturale din plante, uleiuri fine şi ape florale dintre cele mai diverse şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale.

“Cosmeticele organice, ferite de acţiunea îngrăşămintelor sau pesticidelor chimice, de intervenţia modificărilor genetice sau a testelor pe animale, nu sunt o simplă tendinţă a momentului, ci un adevărat tratament pentru frumuseţea şi sănătatea pielii, fiind cunoscut faptul că tot ceea ce aplicăm pe piele pătrunde în proporţie mare în organism”, spune Alma Rusu, Managing Partner MioBio.  „Am ales să aducem în magazinele noastre produse cât mai diverse, care nu doar înfrumuseţează, ci au şi efecte terapeutice”.
La MioBio veţi găsi mărci cu prezenţă globală, cum ar fi Weleda, Annemarie Börlind sau Huiles & Baumes, dar şi brand-uri de nişă şi cu poveste, cum sunt Susanne Kaufmann, Less is More, Florascent Parfumeurs, Rampal Latour, Ritessens, Artalep. Şi să nu uităm de brand-urile româneşti, 100% naturale şi fabricate manual – Lois, Reverto, Lia – delicii pentru piele sau Sanflora.
“Deschiderea unui al doilea magazin continuă ideea de la care am pornit în urmă cu peste trei ani, şi anume crearea unui loc special, care să îmbine îngrijirea cu sănătatea şi achiziţia unui produs sănătos cu sentimentul de bine, un loc unde alegerea produsului potrivit să fie bazat pe o consiliere atentă din partea noastră pentru fiecare client în parte”, spune Ioana Păun, Partner MioBio.
Gamele de produse organice sunt disponibile nu doar în magazinele din Bucureşti, ci şi în magazinul online, la adresa www.miobio.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter