Cum te scapă ceapa verde de poluare şi E-uri?

De Madalina Racorean, pe Ultimul update Marți, 30 iunie 2020, 14:21

Ceapa verde este vestitorul primăverii din bucătărie, însă e ştiut faptul că nu ajută numai gospodinele pentru ca mâncarea lor să fie foarte gustoasă, ci şi la prevenirea sau tratarea anumitor afecţiuni ale organismului.
Mai ales a unui organism care a suportat o iarnă lungă. Iată câteva motive bine întemeiate pentru a mânca ceapă verde.

Mănâncă ceapa verde la micul dejun

Cu siguranţă te gândeşti că nu e tocmai potrivit să pui pe masă la micul dejun o ceapă verde, însă ai avea totuşi toate motivele să o faci. Conţine foarte multe vitamine care te vor ajuta să fii în formă pe toată durata întregii  zile.Ceapa verde scade glicemia, poate reduce tensiunea sângelui, previne apariţia cancerului de colon şi reglează colesterolul. Peste toate nu conţine foarte multe calorii, iar acest lucru te va ajuta să te menţii în formă, mai ales dacă o mănânci cu o brânză dietetică sau într-o salată cu roşii, la care adaugi un ulei de cocos.

Ceapa verde are proprietăţi hipoglicemice şi diuretice. Este un aliment excelent şi pentru cei care se confruntă cu diferite afecţiuni ale glandelor endocrine, dar şi pentru un organism căruia îi lipseşte vitamina C şi are nevoie de imunitate.

Clorofila din ceapa verde curata organismul de poluanţi

Dieta pe bază de clorofilă te va ajuta să slăbeşti şi să îţi detoxifici organismul. Tocmai de aceea este bine să consumiprimavara ceapa verde. E plină de clorofilă! Aceasta curăţă organismul de radicalii liberi, de substanţele nocive din aer cu care ne confruntăm zilnic, dar şi de E-urile din alimente, pe care, din păcate, le înghiţim tot aproape în fiecare zi.
Tratează acneea, virozele şi problemele respiratorii tot cu ceapa verde!
Tenul acneic poate fi vindecat cu ceapa verde. Tot ceea ce trebuie să faci este să mănânci 10 fire în fiecare zi. Poţi face chiar şi ceai, în cazul în care te confrunţi cu probleme respiratorii sau cu viroze greu de tratat. Două căni din ceai de ceapă verde pe zi sunt cel mai bun leac.

Află cât de eficiente sunt urzicile pentru frumuseţea părului tău pe www.ecotrend.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter