Ridichea neagră, aliatul natural în caz de gripă şi răceală

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:02

Anotimpul rece nu iartă pe nimeni şi multă lume caută remedii naturale pentru răceală şi gripă. Dacă eşti sătulă de antibiotice şi medicamente scumpe, care îţi afectează ficatul şi stomacul, încearcă remedii naturale, folosite de sute de ani. Ridichea neagră este aliatul natural numărul unu, în caz de gripă şi răceală.

Ce proprietăţi are ridichea neagră

Ridichea neagră conţine cantităţi importante de vitamine şi minerale esenţiale pentru buna funcţionare a organismului uman.
Ridichea neagră conţine destule vitamine din complexul B, potasiu, magneziu, vitamina C, şi fier cât să ajute sistemul imunitar, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi reglează metabolismul.
Datorită combinaţiei de substanţe nutritive şi vitamina C, ridichea neagră este recomandată ca întăritor al sistemului imunitar, acţionând ca un antibiotic, ajută la vindecarea afecţiunilor respiratorii, ale sistemului excretor, dar şi în cazul în care depunerile de minerale formează pietre la rinichi sau vezica biliară şi pentru căderea părului.

Ce boli tratează ridichea neagră

Ridichea neagră este recomandată în caz de răceală şi gripă, bronşite, colesterol mărit, unele boli cardiovasculare, îmbunătăţeşte circulaţia, te scapă de infecţii, ajută la eliminarea pietrelor la rinichi, a pietrelor la vezica biliară, dar şi în tratarea reumatismului. Cosmetic, extractul de ridiche neagră este recomandat în anumite creme regeneratoare şi antiseptice şi ajută mult la creşterea părului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter