Mai multă putere în doar 30 de secunde!

De Revista JOY, pe

Chiar dacă şi vedetele plâng, noi le vedem întotdeauna zâmbind pe covorul roşu.
Secretul lor constă într-o metodă revoluţionară, a doi psihologi americani, cu care îţi sporeşti încrederea în propria persoană mai rapid decât ai crede.

Phil Stutz şi Barry Michels sunt, în prezent, doi dintre cei mai renumiţi psihologi de la Hollywood. Pe lista lor de pacienţi se află nume mari, precum Kate Walsh, Sharon Stone şi Kirsten Dunst. Vedetele ştiu deja că metoda celor doi e cu adevărat eficientă, motiv pentru care plătesc în jur de 400 $ pentru o singură şedinţă!

Cei doi americani au adunat cele mai eficiente trucuri mentale în bestseller-ul “The Tools” (www.amazon.com, circa 14 $), pentru că, până la urmă, acestea pot fi de folos oricărei persoane.

“Nu e nicio diferenţă între un star care are emoţii uriaşe când iese pe scenă sau când e obligat să vorbească public despre viaţa sa intimă şi o persoană normală, care are problem la job. |n fond, e vorba de aceleaşi sentimente: negare, timiditate sau ruşine”, explică Michels.

Stutz şi Michels au dezvoltat, pentru aceste problem de bază, o serie de trucuri simple, care pot fi puse în aplicare în mai puţin de 30 de secunde. Cu ajutorul lor, poţi deveni mai motivată, poţi lupta împotriva temerilor sau îţi poţi dezvolta încrederea.

Fiecare truc funcţionează pe următorul principiu: trebuie să-ţi creezi, cu ajutorul minţii, anumite imagini, în mai multe etape, pentru ca acestea să-ţi schimbe, în final, gândurile negative. Foarte important de reţinut: cu cât vizualizarea e mai intensă, cu atât mai bun va fi rezultatul.

Descoperă patru dintre cele mai eficiente trucuri în revista JOY decembrie, acum la chioşcuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter