Andreea Dîrzu, psiholog: Atitudinea este tot ce contează. Eşti frumoasă!

De Diana Zagrean, pe

Psihologul Andreea Dîrzu a vorbit despre frumuseţea interioară în cadrul Atelierelor de idei Unica, ediţia a VI-a, “Reţeta profitabilă a frumuseţii”, care au avut loc pe 10 decembrie, la Hotel Capital Plaza. Vezi secretul frumuseţii absolute de la un specialist.
Andreea Dîrzu, psiholog a vorbit în cadrul Atelierelor de idei Unica despre o altă frumuseţe, cea interioară şi despre cum trebuie să ne învingem temerile şi să avem încredere în noi pentru a avea o carieră de succes în orice domeniu.
Psihologul a vorbit despre frumuseţe ca o chestiune de atitudine, în care orice femeie trebuie să conştientizeze puterea pe care o deţine şi calităţile pe care le poate pune în valoare.
Ea a subliniat că simpla idee că eşti frumoasă te poate ajuta să răzbaţi în viaţă şi să lupţi cu greutăţile, deoarece forţa psihică este cea care ne conduce.
Nu trebuie nici să cădem în extrema cealaltă, a narcisismului şi să ne aşteptăm ca toată lumea să ne cadă la picioare pentru că suntem frumoase, dar nici nu trebuie să ne axăm pe defectele noastre, fie ele fizice, psihice, sau închipuite.
Andreea Dîrzu, psiholog: Atitudinea este tot ce contează. Eşti frumoasă!
O atitudine optimistă şi încrederea în propria persoană sunt cei mai puternici aliaţi ai oricărei femei şi nimeni nu trebuie să te convingă de contrariu. Atunci când tu ştii că eşti frumoasă şi eşti conştientă de calităţile tale, poţi face orice, atât în plan personal, cât şi profesional.
Cea de-a VI-a ediţie a Atelierelor de idei Unica a avut loc pe 10 decembrie la Hotel Capital Plaza. Află ce au spus Laura Cosoi, Carmen Dincă (make-up artist Avon), Dr. Dana Jianu (medic primar chirurgie plastică, ProEstetica) şi psihologul Andreea Dîrzu cititoarelor Unica.
Andreea Dîrzu, psiholog: Atitudinea este tot ce contează. Eşti frumoasă!
Ediţia a VI-a a Atelierelor de idei Unica „Reţeta profitabilă a frumuseţii”, a avut ca sponsori companiile Philips, AVON şi CIELO Venezia, iar ca parteneri pe Hotel Capital Plaza, unde a şi avut loc evenimentul. Candy barul a fost oferit de agenţia de evenimente House of Style.
Vezi GALERIA FOTO de la Atelierele de idei Unica mai jos.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter