Operaţii estetice: româncele cer înfrumuseţarea zonei intime

De PR, pe

Intervenții precum rejuvenarea, întinerirea, înfrumusețarea sau chiar modelarea zonelor intime au devenit în ultimii ani proceduri estetice pentru care optează un număr impresionant de femei atât din România cât și de peste hotare.
Nu de puține ori s-a spus că vedetele de la Hollywood au apelat la astfel de proceduri.
Chirurgia intimă vine în întâmpinarea problemelor sexuale de cuplu, în situații apărute ca urmare a stresului sau a problemelor de sănătate. În topul intervențiilor „la moda” în rândul româncelor se numără mărirea suprafeței punctului G și clitoroplastia, ne-a mărturisit chirurgul estetician Călin Doboș, medic specialist în chirurgie facială și chirurgie plastică, cu competență în laser chirurgical din cadrul Clinicii Hyperion din Galați.

Plăcere mărită cu ajutorul augmentării punctului G

În cazul unor femei punctul G responsabil de creșterea plăcerii sexuale este foarte ușor de depistat de către partener, în timp ce în alte cazuri este mai greu de găsit. În scopul stimulării punctului G se aplică o tehnică ce are ca scop mărirea suprafeței în care acesta este localizat, astfel încât depistarea și implicit stimularea să se realizeze mult mai ușor.
„Mai exact, această tehnică constă în injectarea de acid hialuronic în submucoasa, sub anestezie generală scurtă sau în anestezie locală. Rezultatul intervenției este vizibil după câteva zile, acesta constând în ridicarea zonei în care se află punctul G, fiind mult mai ușor de găsit.
Finalitatea constă în mărirea stării de excitabilitate din timpul actului sexual, creșterea în intensitate a orgasmului și implicit îmbunătățirea vieții sexuale.”, a explicat chirurgul estetician Călin Doboș.
Despre controversatul punct G s-a vorbit îndelung. Astfel, în timp, s-au format mai multe tabere, unii specialiști susținând că nu există un așa zis punct G, în timp ce alții sugerează că, în realitate, punctul G este o zonă G, de o excitabilitate foarte mare, care poate duce la orgasm prin simplă stimulare.
Numele de punct G a fost dat după un medic german, Grafenberg, care a ajuns la concluzia că în vaginul femeii, la circa 5 cm de meatul urinar, există pe peretele anterior, o arie de excitabilitate extremă, care poate genera un orgasm de sine stătător. Studiile realizate în urma depistării punctului G au relevat faptul că 7 din 10 voluntare prezintă această zonă erogenă.

Clitoroplastia, o metodă modernă de tratare a frigidității

O altă intervenție menită să sporească intensitatea actului sexual este clitoroplastia.
„Clitoroplastia este o intervenție chirurgicală ce are ca scop obținerea unei expuneri mai mari a clitorisului. Acest lucru se realizează prin îndepărtarea excesului de mucoasă acoperitoare din jurul clitorisului, cu o creștere a ariei de excitabilitate a acestui organ. Asta duce implicit la o creștere și o prelungire a intensității orgasmului.”, a adăugat chirurgul estetician.
Clitoroplastia este folosită în țările dezvoltate, ca metodă de tratare a frigidității. Intervenția se face de obicei în anestezie locală sau anestezie totală de scurtă durată, cu radioplasma Ellman, aceasta asigurând o vindecare rapidă postoperator.
Costul unei intervenții de clitoroplastie, respectiv labioplastie ajunge în jurul sumei de 700 euro, în timp ce costul unei intervenții de injectare a punctului G cu acid hialuronic, ajunge în jurul sumei de 400 euro.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter