O tânără a reușit să își vindece eczemele dureroase cu suc de țelină

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 30 octombrie 2020, 11:22
O tânără din Australia, care timp de mai mulți ani s-a confruntat cu eczeme dureroase și care îi produceau mâncărimi, a dezvăluit cum a reușit să se vindece, folosind doar suc de țelină.

Renee Mowatt, de 26 de ani din Gisbone, Victoria, a afirmat că eczemele au început să apară când era foarte mică, după care s-au răspândit pe întregul corp și au rămas acolo până la adolescență. Însă au reapărut după ce a împlinit 20 de ani.

Deși a crezut că a scăpat de tot, eczemele s-au întors într-o condiție mult mai severă și s-au întins pe o suprafață mai mare a corpului.

A fost o adevărată provocare să trăiesc cu eczeme de la o vârstă atât de fragedă. Din punct de vedere emoțional m-am simțit ca o ciudată cu mâini și picioare roșii”, a povestit Renee, citată de Daily Mail.

Mi-a afectat și somnul întrucât eczema îmi provoca mâncărimi puternice. Plângeam tot timpul și vedeam cum mama mea se simțea neajutorată în timp ce nicio cremă sau loțiune nu funcționa”, a mai spus fata.

În timp, Mowatt a aflat că eczema nu se vindecă peste noapte. Ea a ajuns la concluzia că schimbarea dietei și a nivelului de stres este cheia spre vindecare.

Tânăra, care este studentă la medicină nutriționistă, este de părere că trebuie găsită cauza unei condiții cronice și nu tratate simptomele.

După o perioadă, Renee a descoperit că erau câteva elemente care îi declanșau aceste eczeme: cafeaua, alcoolul, laptele, glutenul și carnea roșie. Așa că a limitat consumul lor.

Am început să mănânc mai multe fructe și legume și să beau suc de țelină în fiecare dimineață, pe stomacul gol”, a spus fata.

Pentru că eczema îi era provocată și de stres, Renee a început să facă yoga zilnic.

Ea susține că inflamația i s-a retras după două-trei luni.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter