Metode amuzante de ardere a caloriilor!

De Unica.ro, pe

Plimbăm căţelul, jucăm billiard, inventăm salate delicioase şi “înroşim” celulita cu ardei iute…
Citim peste tot despre secretele unei siluete de vis: diete care mai de care mai spectaculoase şi programe intense de antrenament la sala de fitness, combinate cu suplimente naturale de slăbit şi geluri anticelulitice.

Însă, oricât de mult ne-am dori să avem o super siluetă, intervine un aspect care ne dă complet peste cap programul de slăbit: tentaţiile sezonului cald!

Cine îşi doreşte să îşi petreacă 2 ore pe zi închis în sala de fitness atunci când putem să ne petrecem timpul lenevind la o terasă la umbră sau plimbându-ne prin parc? Există însă o soluţie!

Ardem caloriile distrându-ne!

Ştiaţi că puteţi arde calorii şi atunci când faceţi activităţi care vă relaxează şi distrează precum plimbarea căţelului, mersul la piscină, jocul de badminton sau plimbatul prin parc?

Aveţi o greutate corporală de aproximativ 60 kg? Într-o jumătate de oră, petrecută făcând activităţile preferate, puteţi să scăpaţi de câteva sute de calorii fără a simţi că depuneţi efort.

Este bine de ştiut că puteţi să ardeţi:

● 150 de calorii atunci va plimbati catelul prin parc
● 180 de calorii atunci cand inotati
● 180 de calorii atunci cand dansati
● 75 de calorii intr-o jumatate de ora de jucat biliard
● 135 de calorii atunci cand plantati un copac sau tundeti gazonul
● 180 de calorii atunci cand faceti drumetii
● 90 de calorii daca jucati volei in apa
● 210 calorii daca va decideti sa mergeti cu rolele

In acest fel am rezolvat problema antrenamentelor plictisitoare si epuizante din sala de fitness. Mai ramane sa vedem cum ne putem abtine de la tot felul de delicii culinare!

O zi de rasfat pe saptamana!

Raspunsul in acest caz este simplu: stabiliti o zi pe saptamana in care sa va rasfatati cu un preparat preferat.

Atentie insa! Acest lucru nu inseamna ca o zi pe saptamana aveti voie la absolut orice aliment in orice cantitate. Regula trebuie sa fie clara: un preparat preferat pe saptamana, fie ca este vorba despre paste, inghetata, o felie de tort de ciocolata sau o portie de cartofi prajiti.

In restul saptamanii bucurati-va de bogatia de legume si fructe de pe tarabele vanzatorilor, pentru a va prepara salate delicioase si sanatoase.

Ardeiul iute arde caloriile si celulita!

In ceea ce priveste suplimentele si gelurile anticelulitice, acestea sunt extrem de eficiente atunci cand sunt combinate cu sfaturile de mai sus legate de dieta si sport.

In prezent, pe piata suplimentelor si a gelurilor destinate pierderii in greutate a aparut o noua vedeta: ardeiul iute! Extractul de ardei iute, capsaicina, s-a dovedit a fi utila in procesul de pierdere in greutate si indepartare a celulitei.

Suplimentele nutritive pe baza de extract de ardei iute actioneaza prin cresterea activitatii metabolice si grabirea in acest fel a arderii caloriilor, in timp ce gelul anticelulitic pe baza de extract de ardei iute nu “topeste” celulita ci actioneaza in profunzime, prin imbunatatirea circulatiei sangvine in zona afectata de aspectul “coaja de portocala”.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter