FOTO: Uite cât de bine arată acum! Oameni care au slăbit enorm

De Diana Zagrean, pe

Cu multă voinţă, o dietă potrivită şi un program de fitness adecvat, orice om cu câteva kilograme în plus poate face minuni cu silueta sa. Iată câteva cazuri de oameni care au slăbit enorm şi chiar au ajuns să înveţe şi pe alţii cum se trăieşte mai sănătos şi cum să slăbeşti cu măsură.
Cynthia Gonzales, de la 100 la 55 de kilograme în 10 luni
Cynthia Gonzales se îngrăşase foarte mult după ce s-a căsătorit. Greutatea în exces o împiedica să rămână gravidă şi femeia s-a apucat serios de slăbit, cu ajutorul unui antrenor şi al unui nutriţionist. Ea a reuşit în 10 luni să slăbească peste 45 de kilograme şi acum este model de costume de baie şi antrenor de fitness la rândul ei.
FOTO: Uite cât de bine arată acum! Oameni care au slăbit enorm
Peter Ajello, de la 184 la 90 de kilograme în 16 luni
Peter cântărea peste 180 de kilograme în 2008 şi suferea de diabet dezechilibrat, colesterol crescut şi atacuri de gută care îl impiedicau să meargă câteva zile. Pentru că nu mai suporta să fie atât de bolnav, Peter a renunţat la dieta pe bază de bere şi pizza şi s-a apucat să facă puţină mişcare. Prietenii lui au observat că strădaniile au început săd ea rezultate şi s-au gândit să-l ajute. Ei i-au oferit două cecuri de 5.000 şi respectiv 10.000 dolari cu condiţia ca Peter să slăbească încă 45 de kilograme. În 16 luni de dietă şi antrenamente moderate, Peter a reuşit să slăbească un total de 94 de kilograme.
FOTO: Uite cât de bine arată acum! Oameni care au slăbit enorm
Heather Bear, de la 80 la 48 de kilograme într-un an
Heather era deja grasă când a rămas gravidă. Deşi nu a avut probleme cu sarcina, femeia nu a reuşit să mai slăbească după naştere. Ea se îngrăşase 27 de kilograme pe timpul sarcinii. După numai trei luni de antrenamente cardio şi cu greutăţi, femeia a început să arate şi să se simtă mai bine. În 2006, la un an după ce a născut o fetiţă sănătoasă, Heather cântărea 48 de kilograme şi avea un corp de invidiat. Ea continuă să se antreneze şi să mănânce sănătos, dar recunoaşte că, din când în când, mai scapă la sendvişuri cu unt de arahide şi jeleu.
FOTO: Uite cât de bine arată acum! Oameni care au slăbit enorm
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter