Cum să slăbeşti sănătos cu 5 alimente minune. Află de la Florin Neby!

De Unica.ro, pe

Poţi să slăbeşti sănătos dacă incluzi în dieta ta cele cinci alimente recomandate de Florin Neby. Fiecare aliment aduce un calup de nutrienţi ce îţi ajută anumite funcţii ale organismului, aşa cum merele, conopida, varza, nucile ajută la “curăţarea ficatului” şi nu numai, putem vorbi despre somon, nuci, fructe de padure, avocado, spanacul ce susţin inima, dar şi legumele verzi, ceaiul verde, fructele de pădure, somonul, usturoiul ce ajută activitatea creierului.

5 alimente care te ajută să slăbeşti sănătos

Nucile – o sursă bogată de (HDL) colesterolul bun, care are ca şi obiectiv principal să cureţe arterele de colesterolul rău (LDL) pe care îl luăm din alimente prăjite, junk food etc,. Grăsimile sănătoase sunt practic cea mai mare sursă de energie pentru organism. Atenţie la cantităţi pentru că sunt foarte calorice.

Fragii – cunoscuţi sub denumirea de “căpşuni sălbatice” fac parte din categoria fructelor de pădure. Pe lângă efectul antioxidant asupra organismului sunt şi un “limitator” al secretiei de insulină, hormon care odată ajuns la un nivel ridicat formează depuneri de grăsime. Bogaţi în vitamina C, sulf, calciu, fier, magneziu şi potasiu, fragii sunt destul de săraci în calorii şi sunt recomandaţi în alimentaţiile ce urmăresc procesul de slabire dar şi diabeticilor.
Somonul – am ales somonul pentru că riscul de a fi contaminat cu metale grele este destul de mic, iar pe lângă proteina de calitate aduce conţine şi grăsimi sănătoase.

Oul – în special cele fecundate ce sunt o sursă foarte bună de proteină care se găseşte în albuş, şi de lecitină, zinc şi vitamine din gălbenuş (feriţi-vă de cele din comerţ marcate cu cifra 3).
Cum să slăbeşti sănătos cu 5 alimente minune. Află de la Florin Neby!

Nucă de cocos – un fruct din care se produce cel mai sănătos ulei de pe planetă, conţinutul nucii de cocos are multiple beneficii asupra multor afecţiuni, probleme cu rinichii, tiroida, imunitate scăzută, stres, pancreatita etc.Recomandată în toate tipurile de plan alimentar şi pentru toate categoriile de oameni, nuca de cocos conţine o gamă extrem de largă de nutrienţi (acizi grasi, vitaminele E si K dar şi fier).

Indiferent de obiectivul tău, menţinere, slăbire sau acumulare de masă musculară aceste produse nu trebuie să lipsească din programul tău alimentar.
Neby te ajută să slăbeşti! Vezi aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter