FITNESS LA TINE ACASĂ: Neby îţi spune ce să faci ca să ai abdomen cu pătrăţele!

De Diana Sorescu, pe

Dragele noastre, am ajuns şi la ultimul episod al programului Crazy Workout by Florin Neby. Video cu numărul 14 este apogeul serialului, ce încununează o serie de exerciţii eficiente, pe care sperăm că le-aţi executat şi v-au folosit. Astăzi, Neby îţi dezvăluie secretul unui abdomen cu pătrăţele!

Exerciţii pentru abdomen cu Florin Neby

Pentru că şi-a dorit ca ultimul episod al serialului Crazy Workout să fie mai special, Neby a filmat în 2 locaţii uimitoare: la malul mării şi pe munte, la 2000 m altitudine. Dacă el face sport în aşa condiţii, oare tu nu poţi în confortul propriei case?
FITNESS LA TINE ACASĂ:  Neby îţi spune ce să faci ca să ai abdomen cu pătrăţele!
Exerciţiile de azi sunt mai complexe, şi promit un abdomen aşa cum l-ai văzut în reviste!
Pentru ca trupul tău să fie tonifiat şi pregătit pentru antrenamentul prezentat mai jos, este necesar ca tu să fii deja familiarizată cu cele 13 episoade anterioare. Exerciţiile sunt executate lent, cu precizie, lucru ce îţi permite să le reproduci întocmai.
FITNESS LA TINE ACASĂ:  Neby îţi spune ce să faci ca să ai abdomen cu pătrăţele!
Sunt extrem de încântat că v-am cunoscut şi că v-am fost antrenor personal pe perioada celor 14 săptămâni. Sper că aveţi rezultate bune, iar exerciţiile pe care le-am lucrat împreună v-au fost de folos. Serialul Crazy Workout se încheie aici, însă noi ne revedem săptămâna viitoarea cu un nou program de sport, special conceput pentru voi, cititoarele Unica Online. Vă doresc să fiţi sănătoase, suple, şi mândre de voi! Eu sunt!” este mesajul pe care vi-l transmite Neby.

Nu rata săptâmâna viitoare un material video de senzaţie, cu exerciţii noi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter