Dr. Oz: Vezi ce produs te scapă rapid de transpiraţia excesivă!

De Erika Chivu, pe

Ai încercat deja toate deodorantele cosmetice fără niciun rezultat? Iată ce îţi recomandă dr. Oz ca să scapi rapid de transpiraţia excesivă.
E jenant să stai toată vara cu o pată mare de transpiraţie la subraţ, mai ales că şi mirosul e greu de ţinut sub control. Dr. Oz îţi recomandă să începi lupta contra transpiraţiei respectând regulile de igienă deja cunoscute: spălarea şi epilarea zonelor cu probleme.
Apoi ai nevoie de un deodorant cu o concentraţie mai mare de substanţă activă, hidroxid de aluminiu sau clorură de aluminiu. Dr. Oz recomandă Dry Sol (149 lei) sau Certain Dri (89 lei), cu 20% respectiv 12% substanţă activă. Dar la noi se mai găsesc şia lte produse la fel de concentrate, de exemplu Odaban Spray (90 lei)care conţine de asemenea 20% clorură de aluminiu.

Cum foloseşti antiperspirantele puternice

„Pot fi aplicate trei seri pe săptămână, înainte de culcare, apoi se spală dimineaţa. Când încep să funcţioneze se pot aplica de două ori pe săptămână, fiind de asemenea spălate dimineaţa, timp de trei până la şase luni”, explică dr. Oz. După cele trei-şase luni, vei putea renunţa la produs timp de jumătate de an fără să revină transpiraţia excesivă, apoi repeţi ciclul.
Dacă foloseşti antiperspirantul de trei ori pe săptămână fără niciun rezultat, dr. Oz îţi spune cum să îmbunătăţeşti efectul: „Aplicaţi natiperspirantul, înfăşuraţi zona respectivă în folie de plastic şi rămâneţi aşa până dimineaţa când vă spălaţi cu apă şi săpun”. Conform specialistului, acest proces repetat de două-trei ori pe săptămână ar trebui să calmeze glandele sudoripare supra-active.
Atenţie! Produsele cu o concentraţie mare de substanţă activă pot provoca iritaţii mai ales pe pielea sensibilă. Dr. Oz nu recomandă folosirea lor pe pielea proaspăt epilată sau rasă.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter