Ce alimente îţi pot face transpiraţia să miroasă urât

De Diana Zagrean, pe

Aşa cum unele alimente te ajută să slăbeşti, sau să miroşi mai bine, altele îţi alterează mirosul corporal în rău. Vezi ce alimente îţi pot face transpiraţia să miroasă urât.
 
Ceapa şi usturoiul
Nu numai că îţi alterează mirosul respiraţiei şi te fac să le eviţi la întâlnirile amoroase, dar ceapa şi usturoiul au arome prea puternice, care se transmit şi în lichidele corporale. Dacă vrei să mergi la o întâlnire, dacă ai o şedinţă importantă, sau dacă vrei ca parfumul tău să miroasă ca în sticlă, nu consuma ceapa sau usturoi înainte de eveniment, nici măcar în ziua de dinainte.
Sparanghel
Sparanghelul este un alt aliment care îţi modifică mirosul corpului şi transpiraţia. Conţine nişte substanţe care reacţionează cu anumite particule din lichidele tale corporale şi îţi face urina, transpiraţia şi alte secreţii să aibă un miros puternic, amărui şi neplăcut.
Pizza
Deşi este delicioasă şi te scapă de gătit în serile în care vrei să mănânci ceva relaxat, pizza conţine un amestec de ingrediente care adesea provoacă mirosuri neplăcute pe piele a doua zi. Fie că este vorba de ceapă, sosruile picante şi ketchup-ul cu chimicale, pizza nu este tocmai un aliment recomandat dacă vrei să miroşi frumos a doua zi.
Brânzeturi cu mucegai
Un alt aliment nerecomandat dacă vrei să rămâi elegantă şi să miroşi frumos este brânza cu mucegai albastru. De fapt, toate alimentele fermentate şi brânzeturile maturate îţi conferă un miros neplăcut după consum. Redu porţiile sau evită aceste produse înainte de o noapte fierbinte.
Varza murată
Cum spuneam, alimentele fermentate dau un miros neplăcut corpului în general şi transpiraţiei în particular. Evită orice murătură, mai ales varza şi castraveţii în oţet dacă vrei să nu ai o transpiraţie foarte acidă, cu miros acru.
Sursa foto femeie miros urât: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter