Ce să mănânci ca să miroşi bine

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 10 decembrie 2021, 15:28

Ştim cu toţii că unele alimente îţi modifică mirosul corporal. Dacă nu vrei ca toată lumea să se îndepărteze de tine şi să strâmbe din nas, ştii că nu trebuie să mănânci mult usturoi, carne roşie, sau sparanghel. Dar ce zici dacă există alimente care te fac să ai o aromă deosebită, în mod natural? Vezi ce să mănânci ca să miroşi bine.

Magneziu şi zinc ca să miroşi a roze

Specialiştii recomandă alimente bogate în magneziu, zinc şi vitamina A pentru un miros corporal proaspăt. De asemenea, pentru un miros dulceag, care să se asorteze cu un parfum floral, trebuie să încerci verdeţuri de culoare închisă, morcovi şi carne de ton.
Evită carnea roşie, varza, ouăle şi soia înainte de o întâlnire importantă, dar nu te feri de condimente ca scorţişoara sau cardamomul.

Citrice pentru un miros proaspăt

Ştii senzaţia de răcorire şi veselie care te învăluie atunci când deschizi o portocală. Dacă eşti consumator regulat de citrice, probabil ai observat deja că emani un miros plăcut şi proaspăt, chiar şi atunci când nu porţi parfum sau deodorant.

Cardamom pentru nopţi fierbinţi

Multe produse pentru o respiraţie proaspătă şi apa de gură conţin extract de cardamom. Pe lângă efectele benefice asupra imunităţii şi ajutorul dat pentru o igienă orală desăvârşită, cardamomul te face să ai o aromă misterioasă, orientală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter