De ce îți apar coșuri în zona intimă și cum poți scăpa de ele

De Sandra S., pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 16:28

Ai observat că au început să-ți apară mici coșuri în zona intimă și pe fund? Află care sunt principalele motive și cum poți scăpa de ele!

Transpirația

Cum a început să se încălzească afară, transpiri mult mai ușor, iar din cauză că pielea nu respiră cum trebuie și nu ai cum să te speli imediat cum ai început să transpiri, îți apar coșuri. Dacă faci sport, este foarte important să te speli imediat cum ajungi acasă sau cum ai terminat exercițiile fizice. O altă soluție ar fi să folosești pudră de bebeluși când ieși din duș, așa previi transpirația excesivă.

Haine strâmte

Și dacă porți mereu pantaloni chiloți sau pantaloni foarte strâmți, pielea nu reușește să respire, astfel că apar coșuri. De asemenea, este important să porți haine din materiale cât mai ușoare și naturale, nu din cele sintetice. Măcar atunci când stai în casă, poartă haine subțiri, largi și din bumbac.

Dermatită

Un alt motiv din care îți apar coșuri în zona intimă este dermatita – pielea se irită și îți pot apărea și bubițe sau coșuri. În acest caz, ai putea încerca să schimbi detergentul, să lași pielea să respire mai mult și să te speli zilnic cu produse foarte delicate.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter