Coșuri cadou de Paște 2018. Ce poți oferi în dar familiei, prietenilor sau șefilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 februarie 2020, 10:41
Sunteți în criză de timp și nu știți ce cadouri să le faceți persoanelor apropiate de Paște? Noi venim cu soluția: coșuri cadou de Paște. Cu un astfel de dar, puteți surprinde atât persoana iubită, cât și familia, șeful sau prietenii apropiați.

Există mai multe tipuri de coșuri cadou de Paște. Unele conțin produse alimentare, altele conțin bijuterii și plușuri, dar puteți alege și coșuri cu produse gourmet.

Coșuri cadou de Paște 2018 cu produse alimentare

Cele mai căutate coșuri cadou de Paște sunt cele care au produse alimentare, fie ele tradiționale sau nu. Pentru un iubitor sau o iubitoare de dulciuri puteți comanda un coș cadou care conține trufe de ciocolată, un iepuraș de ciocolată, cozonac sau pască, cafea și o sticlă de vin. Nu veți da greș cu un astfel de pachet.

Coșuri cadou de Paște-Coș cadou de Paște cu dulciuri și vin

Alegeți coșuri cadou de Paște pentru cei dragi. Cel mai potrivit pentru o persoană care preferă dulciurile este disponibil aici.

Dacă persoana căreia îi faceți cadoul preferă produsele tradiționale românești, noi vă recomandăm următorul pachet care conține: cozonac împletit cu nucă și cacao, dulceață de mure, ciocolată, fursecuri și o figurină de ciocolată, un vin roșu, dar și obiecte tradiționale – un bol din ceramică, un ou și o lingură, ambele din lemn.

Coșuri cadou de Paște-Coș cadou de Paște cu produse alimentare tradiționale

Prietenul tău preferă produsele tradiționale? Acesta este atunci unul dintre coșurile cadou de Paște care îi vor fi pe plac. Este disponibil aici.

Coșuri cadou de Paște 2018 cu bijuterii

Acest tip de coș cadou este ideal pentru persoana iubită. Noi vă sugerăm să cumpărați un pachet frumos împachetat, care conține un ursuleț de pluș, o brățară ajustabilă din mărgele, o pereche de cercei handmade și o inimioară de pluș roșie cu mesaj surpriză. Persoana dragă va fi impresionată de gestul romantic și va rămâne cu amintiri frumoase.

Coșuri cadou de Paște-Coș cadou de Paște cu plușuri

Cu aceste coșuri cadou de Paște veți impresiona persoana iubită. Alege-l pe cel de aici.

Un model asemănător de coș cadou de Paște este cel care conține un iepuraș și o inimioară de pluș, o eșarfă din mătase, dar și un set de bijuterii (o brățară și o pereche de cercei cu ametist). Toate aceste elemente sunt frumos împachetate într-o cutie de carton în formă de inimioară.

Coșuri cadou de Paște-Coș cadou de Paște cu bijuterii

Iubita ta iubește plușurile și bijuteriile handmade? Iată aici coșul cadoul de Paște perfect pentru ea.

Coșuri cadou de Paște 2018 cu produse gourmet

Produsele gourmet sunt potrivite pentru cei care au gusturi mai rafinate. Aceste delicatese vor impresiona și cel mai pretențios gurmand. Un coș cadou gourmet potrivit pentru această perioadă a anului este cel din fotografia de mai jos. Persoana dragă va primi un ulei de măsline extravirgin, paste, cremă de sparanghel sau măsline, un alt ulei de măsline și bănuți de ciocolată artizanală din Italia. Puteți oferi acest cadou fie mamei, fie persoanei iubite, fie șefului.

Coșuri cadou de Paște-Coș cadou de Paște cu produse gourmet

Pentru persoanele cu gusturi mai rafinate, cumpărați pachetul disponibil aici. Aceste coșuri cadou de Paște sunt ideale pentru persoanele cu gusturi mai deosebite.

Aceste coșuri cadou de Paște sunt foarte frumos împachetate, impactul vizual fiind unul plăcut. Iar deliciile din ele vor satisface toate gusturile.

Îți recomandăm și: Idei de cadou de casa noua

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter