Chirurgia organelor sexuale, soluţia creşterii libidoului

De Lumea Femeilor, pe

Maeştrii bisturiului s-au plictisit de sâni, fese, abdomene şi au trecut la remodelarea zonelor intime. Scop final: cel mai ridicat nivel de viaţă sexuală. “Scump, domn doctor!”. Dar merită fiecare bănuţ…
 

ADIO, FRIGIDITATE! BUN VENIT, APETIT!

LABIOPLASTIA (REDUCŢIA LABIILOR MICI)

Multe femei au o problemă cu aceste „detalii” de anatomie intimă: le consideră ori prea mari, ori asimetrice, se jenează de felul „cum arată” prin lenjeria intimă şi se inhibă, în clipele de intimitate. În ce constă operaţia: se elimină, chirurgical, excesul tegumentar şi se suturează cu fir resorbabil.

REMODELAREA REGIUNII PUBIENE

Prea proeminentă, cu aspect inestetic – orice ai avea să-i reproşezi, există soluţii!
În ce constă operaţia: înlăturarea parţială, prin lipoaspiraţie, a excesului de grăsime. Aspectul flasc, căzut (ce apare o dată cu vârsta, când elasticitatea pielii scade) se rezolvă prin ridicarea regiunii pubiene şi eliminarea tegumentului în exces. Rezultatul: o regiune pubiană cu aspect mult mai tonic.

STIMULAREA PUNCTULUI G

Există sau nu există? Este un punct sau o zonă? Unde e localizat: în vagin (cum a stabilit medicul german Grafenberg, cel care l-a numit punctul G) sau… doar în mintea femeilor? Chirurgia plastică nu se încurcă în aceste controverse. Ea a găsit antidotul temutei frigidităţi. În ce constă operaţia: mărirea suprafeţei în care este localizat punctul G, prin injectarea de acid hialuronic sub mucoasă. Prin ridicarea zonei în care se află, faimosul „punct”devine mult mai evident prin palpare. Rezultat: excitabilitate amplificată în timpul actului sexual şi intensitate a or-gasmului.

CLITOROPLASTIA

În ce constă operaţia: îndepărtarea excesului de mucoasă din jurul clitorisului. Rezultat: cresc intensitatea şi durata orgasmului.

HIMENOPLASTIA (REFACEREA VIRGINITĂŢII)

În ce constă operaţia: se suturea-
ză himenul rupt; dacă resturile lui nu sunt suficiente pentru reconstrucţie, se strâmtează porţiunea
iniţială a vaginului, folosind mucoasa vaginală, ce va forma un nou himen.

ÎNGROŞAREA PENISULUI

Este cea mai solicitată intervenţie de chirurgie intimă masculină, în România. În ce constă operaţia: se injectează o substanţă specială – acid hialuronic sau grăsime proprie (recoltată din alte zone ale corpului).

ALUNGIREA PENISULUI

În ce constă operaţia: desprin-derea parţială a ligamentului ce fixează penisul de pubis (sub anestezie generală, pentru confortul pacientului).

ULTIMA GĂSELNIŢĂ: IMPLANTUL DE PECTORAL

De ce să tragă de fiare, la sală, două ore pe săptămână, când, în 60 de minute, în sala de operaţii, „obţine” un tors perfect „sculptat”? Secretul: implantul de pectoral. Altfel spus, şi bărbaţii îşi pun silicoane!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter