O operație dentară i-a schimbat viața

De Unica.ro, pe
Ellie Jones ajunsese la vârsta adolescenței, dar refuza să interacționeze cu tinerii de vârsta ei, din cauza felului în care arăta. Avea doar 14 ani, nu avea deloc încredere în ea și își ura fața. După multe episoade în care a fost ținta glumelor celor din jur, părinții au hotărât să îi ofere șansa unei altfel de vieți, apelând la ultima soluție - o operație dentară în premieră pentru Marea Britanie, foarte invazivă, dar care avea să-i ofere adolescentei posibilitatea unei vieți normale.

Operația care i-a schimbat viața unei adolescente

După ani de încercări nereușite, aparate dentare și tot felul de tratamente care promiteau minuni, dar nu aveau niciun rezultat concret, la 16 ani, Ellie Jones a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe. Medicii și-au dat seama atunci că fetei nu îi mai crescuse maxilarul de la vârsta de 8 ani, iar asta dusese la creșterea necorespunzătoare a dinților ei.

fetita care a fost supusa unei operatii dentare in premiera in marea britanie

Ellie în copilărie

O operație dentară, realizată în premieră în Marea Britanie, i-a oferit adolescentei posibilitatea de a zâmbi cu adevărat, pentru prima oară în viață. Pentru această intervenție complicată, medicii i-au tăiat maxilarul atât pe orizontală, cât și pe verticală, pentru a-i alinia perfect structura osoasă. Ulterior, specialiștii i-au operat și bărbia, ceea ce a dus la o schimbare dramatică a fizionomiei fetei, o schimbare la care ea visa încă din copilărie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter