Buricul perfect: Vezi care sunt dimensiunile ideale

De Diana Zagrean, pe

Un grup de cercetători au descoperit care sunt dimensiunile ideale ale ..buricului unei femei. Forma, localizarea şi dispunerea pe abdomen par să fie principalii indicatori. Află dacă ai buricul perfect şi vezi care sunt dimensiunile ideale.
 
De parcă femeile nu aveau deja destule părţi anatomice de care să nu fie mulţumite, un grup de cercetători şi chirurgi esteticieni din Singapore s-au apucat să caute formula buricului perfect.
Studiul foarte serios a inclus fotografiile a peste 37 de modele Playboy, ale căror burice au fost analizate şi comparate în căutarea perfecţiunii.
Rezultatele studiului au fost publicate în Jurnalul Societăţii Americane de Chirurgie plastică şi estetică . Iată cuma rată buricul perfect şi care îi sunt „specificaţiile tehnice”.

Buricul perfect este:

– mic
– orientat vertical (de sus în jos, nu rotund, sau orizontal)
– cu un fel de „streaşină” deasupra (genul în care fetele îşi puneau piercing în liceu)
Din punct de vedere tehnic, „buricul perfect are un raport de 46:54, poziţionat median orizontal pe abdomen, cu o lungime de 5% din distanţa dintre osul stern şi deschiderea vulvei”.
Dacă descrierea v-a zăpăcit de cap şi nu prea se înţelege mare lucru, cercetătorii au explicat că un buric este considerat în general „urât” dacă este direcţionat înspre afară, este foarte mare, sau strâmb poziţionat pe abdomen.
Deşi studiul pare mai degrabă o glumă, multe femei sunt nemulţumite de forma, mărimea, sau poziţionarea buricului şi apelează la chirurgie estetică pentru a-l corecta. Operaţia se pare că este simplă şi nu atât de scumpă ca o mărire de sâni, sau alte proceduri.
Sursa foto femeie buric: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter