Ce ritual matinal are Carmen Brumă pentru intărirea imunității

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 16:41

Carmen Brumă (44 de ani) este celebră pentru stilul de viață sănătos pe care-l promovează și a devenit un exemplu pentru multe femei. Partenera de viață a lui Mircea Badea nu dă sfaturi legate doar de pierderea kilogramelor suplimentare, ci încearcă să învețe oamenii să adopte un stil alimentar corect pentru o sănătate de fier.

Carmen Brumă are un ritual matinal care o ajută să aibă un sistem imunitar puternic. Experta în nutriție și fitness a dezvăluit ce aliment consumă dimineață de dimineață pe stomacul gol, înainte de micul dejun. Este vorba despre mierea de manuka, un aliment complex, bogat în nutrienți esențiali pentru organism și cu proprietăți antibacteriene, antivirale, antiseptice și antiinflamatorii.

Citeşte şi: Carmen Brumă, rețetă pentru un mic dejun delicios de post

Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa este să bei un pahar mare de apă pe stomacul gol. După somn, organismul este puternic deshidratat. Eu iau de câteva luni mierea de manuka, câte o linguriţă în fiecare dimineaţă pentru întărirea sistemului imunitar.

Este un antibiotic natural foarte puternic. Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii şi e folosită în ameliorarea unor probleme de sănătate – a spus Brumă, la Antena Stars.

Carmen Brumă – Cum slăbim fără a elimina carbohidrații din meniu

Nutriționista susține că putem pierde kilogramele nedorite fără a elimina din alimentație carbohidrații.

Nu trebuie să eliminăm carbohidrații din meniu, ei sunt «benzina» organismului. Important este ce carbohidrați alegi. Cei lenți sunt ca o «injecție» de energie, durează puțin și trebuie să îi arzi rapid prin mișcare, pentru că altfel se depun.

Pe de altă parte, carbohidratii lenți, pe care îi găsim în pâine, ovăz, mălai sau cușcuș, sunt ca o «perfuzie» de energie, care durează mai mult timp. Și ăsta este scopul nostru când vrem să slăbim, să menținem senzația de saturație mai mult ca să nu mâncăm din oră în oră, a spus Carmen Brumă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter