O fetiță cu ambele picioare amputate, pe catwalk-ul New York Fashion Week

De Oana Savin, pe
O fetiță în vârstă de 9 ani, care are ambele picioare amputate, va defila pe catwalk-ul de la New York Fashion Week. Aceasta va deveni prima persoană cu ambele picioare amputate care va defila pe acest podium.

Daisy-May Demetre din Marea Britanie, a fost aleasă să apară în show-ul Lulu și Gigi Couture, după ce a fost văzută defilând la Londra.

De asemenea, fetița va defila și la Paris Fashion Week, pe 23 septembrie.

Daisy-May s-a născut cu hemimelia fibulară, ceea ce înseamnă că o parte sau întreg osul fibular al piciorului lipsea, ceea ce a dus la amputarea picioarelor sale. Părinții ei, Alex și Claire, ambii în vârstă de 37 de ani, au fost nevoită să ia o decizie extrem de dificilă: să o vadă pe Daisy-May crescând cu picioare deformate sau să permită o dublă amputare.

În speranța că protezele îi vor oferi o viață mai bună, lui Daisy i s-a amputat piciorul stâng de la genunchi în jos, iar piciorul drept de deasupra genunchiului. Operația a avut loc pe când micuța avea doar 18 luni.

Însă părinții ei nu au visat niciodată că Daisy va deveni o gimnastă neînfricată, precum și un model pentru Marea Britanie.

De când a devenit model, fetița a lucrat pentru Nike, Matalan și Lulu et Gigi la London Kids’ Fashion Week.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Daisy-May.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter